Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
ustteki benim mesajimdaki konuyu ziyaret ederseniz %100 problem cozulur. Olmazsa ise teamweaver ile isterseniz yardım edebilirim.
ustteki benim mesajimdaki konuyu ziyaret ederseniz %100 problem cozulur. Olmazsa ise teamweaver ile isterseniz yardım edebilirim.
patchuptader adındaki civciv şeklindekı uygulama elymt2 klasöründe yok. pack klasöründe locale.addr uzantılı dosya yok orada locale_tr.eix ile locale_tr.epk var ben bunların 2 sinide buradan silerek denedim yine olmadı. hshield klasörünü kaldırdım denedım torrent yenıden yukledı yine aynı hata. combofixle tarama yaptım exe dosyalarının hepsi kayıt defteri hatası verdi..
Sorun Hala Çözülmedi. Veritabanı Güncellemesı Yapılmış Programla Tarama Yaptım Sıkıntı Çıkmadı. Hshield Adlı Klasörü Kaldırdım Oyunu Yenıden Başlattım Yine Aynı Hata. locale.addr Diye Bi Dosya Yok Pack Klasörunde locale_tr.eix ve locale_tr.epk var Bunlarıda Tek Tek Silip Yükledim Yine Olmadı. Oyun Klasörü İçerisinde pachupdate adlı civciv şeklinde bi dosyada yok ayrıca.
Sorun Hala Çözülmedi. Veritabanı Güncellemesı Yapılmış Programla Tarama Yaptım Sıkıntı Çıkmadı. Hshield Adlı Klasörü Kaldırdım Oyunu Yenıden Başlattım Yine Aynı Hata. locale.addr Diye Bi Dosya Yok Pack Klasörunde locale_tr.eix ve locale_tr.epk var Bunlarıda Tek Tek Silip Yükledim Yine Olmadı. Oyun Klasörü İçerisinde pachupdate adlı civciv şeklinde bi dosyada yok ayrıca.
o dosya olması şart aldıgınız hatayı buldum. Metin2 yi tamamen kaldırıp yeniden kurun daha sonra elym2 nin mini packını dosya konumuna atın ve son olarak metin2 ile bileşenleri uns gibi bir dosya olucak tam adını hatırlamıyorum bileşenleri kaldırıp elymetin2 nin exe sinden oyunu başlatın.
Olmaz ise özel mesaj atın teamweaver ile size yardımcı olmaya çalışıcam.
Son düzenleme:
o dosya olması şart aldıgınız hatayı buldum. Metin2 yi tamamen kaldırıp yeniden kurun daha sonra elym2 nin mini packını dosya konumuna atın ve son olarak metin2 ile bileşenleri uns gibi bir dosya olucak tam adını hatırlamıyorum bileşenleri kaldırıp elymetin2 nin exe sinden oyunu başlatın.
Olmaz ise özel mesaj atın teamweaver ile size yardımcı olmaya çalışıcam.
o zaman metın 2 yı sitesinden yenıden güncel halini indirip mini packı kurup deneyecem kardeşim sağolasın ınşallah olur

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)