Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Ely#3 Damage sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TYPER89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 66
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Geçen ay Mayıs ayında düzelecek dendi , mayıs bitiyor bakalım oyuncu kalmayınca düzelticekler heralde :m08:

Geçen sene bir arkadaşımın videosu neden bizim servermızda da bu şekil de olmasın ?
Oyuncuların kullandıkları karakterleri yönetme becerileri ne kadar ön planda olursa o kadar da zevk alır insan.

Son düzenleme:
Karakter yönetme becerisi o kadar da geri planda değil zaten. Ben yönetici olsam o kadar savunma dizip ortada oynayacağınıza biraz atak dizin de kalabalığın ortasına dalmadan saldırın derdim.

Sıfır ataklı okçular var ely3'te. OzgurMan olmasa okçu nedir onu da bilmeyecektiniz. Hatta şöyle bir örnek vereyim; ben oyundayken OzgurMan'ın yönlendirmesiyle mavi2 de yaptığımız bir savaşı kaybedecekken aldık.

OzgurMan'ı ister sevin ister sevmeyin, hatta o savaşı yönettiğinde orda bizim ekipten olanlarda da sevmeyen vardı, adam oyunu biliyor. Bence bilen birilerinden de akıl alın arada.

Tek kabahat efsunlarda da değil yani. Hiçbiriniz farklı şeyler denemiyorsunuz. Benim savunmalarım ataklıydı diye yeni şeyler denemek zorunda kalmadım mesela. Ama sırf savunmayla adam kesmeye çalışan insanlar serverin %99'u kadar.

TufaaN mesela sanırım savaşlık itemlerinde bir zamanlar çok savaşçı atağı bulunduruyordu. Tam yıldız olacakken savaşta, onu görür kenara çekilir başkalarına dalmak zorunda kalırdım. Öyle tanıdım TufaaN'ı. Bazıları "aha TufaaN gene geldi savaşçı vslklerle dalıyor savaşa" diye gülerlerdi ama yerlerdi düz 12k yı.

Gerçi ben oyunu bırakırken o da yeni başlayanlar gibi sırf atağa / full savunmaya dönmüştü. En baştan beri öyle olsaydı TufaaN MufaaN tanımazdım.

Metin2 atari oyunu gibi olabilir ama bu kadar da hep aynı şeyleri yapmanıza gerek yok yani. Kostümler kalksa yeter.

Kostüm ve başlıklar için o kadar dökülen paralar var ortada o yüzden onların kalkması imkansız gibi birşey ama atak sağlayıcı itemler getirilebilir oyuna.Biyolog benzeri bir görev gelir onun sonucunda süresiz hilal yüzüğü verilebilir.Punç satıcıya konulabilir , liderin notu görevinin verdiği 10 karakter atakları ve itemlere gelen ataklarıda göz önüne alarak atak yönünden bayağ bir artış sağlanabilir.

Konu güncellenmiştir. Sonra atakçılar tek atar diye korkuyorum ayarlayın artık birşeyler :D

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri