Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
B9 C9'dan iyi diyen arkadaşlarımız acaba hangisi vsde deneyipte görmüş ? Örnek vericek olursak Healci bir şaman vsde ilk vurdugunda sizi zehirledi ve üstünüzde b9 var.Zehir giriyor 1k 1.5k sonra vsde açıp dans eder bakarsınız b9'unuzaHadi video atın merak ediyorum
Paşam tak sepeti koluna herkez kendi yoluna. Fark ettiysen yönetici dedim sen yönetici ol gel ben sana video çeker atarım
Zırhlar gücüne göre sıralanmadı. İlk zırh olan A'lar sözde kasılması zor olan server içindi. B'ler de savaşlar içindi. C turkuazlar da yüksek savunmalı duellolar için.
Sizin yanlışınız bunları birbirinin üst modeli sanmanız. Çoğu kişi bu yanlışa düşüyor. Yani şimdi herkes toplu savaşları seviyor diye C9 çöp demek alakasız. Herkes duellocu olsa bu sefer B9 çöp diyecektiler.
Sizin yanlışınız bunları birbirinin üst modeli sanmanız. Çoğu kişi bu yanlışa düşüyor. Yani şimdi herkes toplu savaşları seviyor diye C9 çöp demek alakasız. Herkes duellocu olsa bu sefer B9 çöp diyecektiler.
Haklısın benimde demek istedigim c9'u çöp olarak görenler bu serverde hiç vs atmamış kişilerdir.Savaşlıkta dedigin gibi b9 favoriydi.
a9'da deliciye karşı direnç gösteren zırhlardan.
Hepsinin yerine göre birbirinden üstünlükleri var ve c9'a işe yaramıyor , gereksiz diyen arkadaşların bunları ogrenmeleri gerekli
a9'da deliciye karşı direnç gösteren zırhlardan.
Hepsinin yerine göre birbirinden üstünlükleri var ve c9'a işe yaramıyor , gereksiz diyen arkadaşların bunları ogrenmeleri gerekli

Sorun da bu ya vs atılmıyor sv de 1-1 ci diye birşey çıktı herkesin ağzında ve şuan tr den iyice uzaklaşmış durumda elym2 daha cok editli bir sv olma yolunda. Umarım oynayacak arkadaşlar için iyi çalışmalar yapılır.
Vsler 1-1 potsuz atıldıgı sürece sorun çıkmayacak itemi iyi olan kazanacaktır.Fakat dedigin gibi bazıları demiyim çöğu kişi vsde bile vslik takılmasına karşı

Oyundaki oyuncuların az damage atmalarının sebebi çok. Kostümdür , biyolog görevidir , sürekli sağlam itemlerin ortaya çıkmasıdır falan filan. Ayrıca oyuna gelen yenilikler '' kostüm , başlık , saç '' gibi nesneler siz oyunda kalasınız diye piyasaya dökülen şeylerdendir. Herkes yenilik gelsin diye çırpınıyor kimisi az yemek istiyor kuru savunma yapayım diye bitaraflarını yırtıyor. Şimdi de atak söz konusu oldu. Sen pvp serverda oynadığının bence farkına varmalısın. Bu ucu açık sorunlar baştan doğma şeyler. Gerçi normal metin2 oynayanlar zaten ben leb demeden leblebiyi anlamıştır