noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Ely#3 Damage sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TYPER89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 66
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

@DogrusuBu ; kardeşim konularım incelenirse yaptigim birkaç testi görebilirsiniz titan kalkan vs gibi ama hangi birini test edicez işin kisasi kostüm ve betalar oyunun altyapısı hazır olmadan uyarlandı hata burda. Oyunun altyapısı ve vizyonu kaydı problemin temeli ve şikayetler bunun üzerine kuruludur.

Ben zaten haksızsın demiyorum ki :) B9 C9'dan hep daha iyiydi. Hani baya zamandır. Titanı bilemeyeceğim. Bazı iyi bilen oyuncular kullanıyor ama b9'un c9'dan iyi olduğunu savaşlarda falan kullanarak görmüştüm.

@erdemaa ; @Shorty ; sizi emeklerinizden taktir ediyoruz herzaman burada her destegi verdiniz fakar artık temelden bir çözüm istiyoruz valla destanın hasretindeyiz hala.

Moderatör tarafında düzenlendi:
B9 C9'dan iyi diyen arkadaşlarımız acaba hangisi vsde deneyipte görmüş ? Örnek vericek olursak Healci bir şaman vsde ilk vurdugunda sizi zehirledi ve üstünüzde b9 var.Zehir giriyor 1k 1.5k sonra vsde açıp dans eder bakarsınız b9'unuza :) Hadi video atın merak ediyorum

B9 C9'dan iyi diyen arkadaşlarımız acaba hangisi vsde deneyipte görmüş ? Örnek vericek olursak Healci bir şaman vsde ilk vurdugunda sizi zehirledi ve üstünüzde b9 var.Zehir giriyor 1k 1.5k sonra vsde açıp dans eder bakarsınız b9'unuza :) Hadi video atın merak ediyorum

Sorun da bu ya vs atılmıyor sv de 1-1 ci diye birşey çıktı herkesin ağzında ve şuan tr den iyice uzaklaşmış durumda elym2 daha cok editli bir sv olma yolunda. Umarım oynayacak arkadaşlar için iyi çalışmalar yapılır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri