Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Ely#3 Damage sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TYPER89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 66
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Karabüyücüler bitti aynı şekilde büyülü silahlarda yani parayı veren düdüğü çalıyor hiç kimse bana emek yap demesin çünkü yok.

@DogrusuBu ; kardeşim konularım incelenirse yaptigim birkaç testi görebilirsiniz titan kalkan vs gibi ama hangi birini test edicez işin kisasi kostüm ve betalar oyunun altyapısı hazır olmadan uyarlandı hata burda. Oyunun altyapısı ve vizyonu kaydı problemin temeli ve şikayetler bunun üzerine kuruludur.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba Ely3 te şöle bir sorunumuz var iç itemlere karakter savunması + kostümlere de karakter savunması ve 6.7 lere 5-5 savunmalar gelmesi sebebi ile savunmalar maksimum seviyelere gelebilmektedir , 1-1 vs atabilmemiz zaten imkansız hale gelmiştir. SV de vs atamıyoruz.Herkesde çok fazla oranlarda savunma var birkişiyi kesebilmek için 5-6 kişinin uğraş vermesi gerekiyor.Biz bu oyunun birazdaha tr pachlerine yakın halde olmasını istiyoruz en azından damagelerimiz artırılmalı yoksa şuan editli sv den çokta bir farkı yok ely3 ün. Gidin orta halli 130 birisine vurun 1k 2k atabilirsiniz.sonuç olarak damage vuruşlarının artırılması gerekli.Şamanların düz 10k vurma sorunları da devam etmektedir.

Bana Düz Vurarak 10 k Giren Bi Şaman Göster Çarı Silcem Abartmayın Sunuda :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri