B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yasak25 Şikayet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HitSunucu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 671
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HitSunucu

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 26 Gün
Başarım Puanı
20
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar

Öncelik olarak konuyu buraya açma sebebim yasak25 şikayet konularına açılan bütün konularımı silme sebebidir. Şikayet konum şu şekildedir

Yasak25 adlı yetkili rank başvurumuzu onaylamamakta ısrarcı bir tavır sergiliyor, nedenini anlamıs değilim ilk olarak bir başvuru yaptık ve ys belgeniz shop rank alamıcaksınız ifadesini kullandı. Bizde bunun üstüne kimlik bilgilerimizi verelim sorgulatın cümleleri ile kendisine belirttik durumumuzu oda bu cümlelere karşın ys belgenizi elinizle çekin bana öm yolu ile iletin dedi. bizde ilettik bu seferde norma bir ys örneği attı bize attıgı örnekte btk yazıyormus bizim ys de telekomikasyon yazıyormus o yüzden shopmus böyle birşey olamaz ilk deaf başıma geliyor ys belgesi orjinal ben simdi ne yapayım orjinalini attık ondanda geçtim kimlik bilgi veya fotokobi yollayalım dedik onada yok dedi artık bizimle bir derdinin olduğunu düşünüyorum. Turkmmonun bize rank verme gibi bir zorunluluğu yok ancak göz göre göre yasak25 in kaderimiz ile oynamasınam üsade edemeyiz shop dese dahi kimlik bilgi veyahut fotokobi yollayalım diyoruz onada yok diyor. Ne yapıcağımız kanısında lütfen bize ön ayak olun sayın yöneticiler.
@admin ; @CrazYALkaN ; @erdemaa ;

NOT: Dediğim gibi şikayet bölümüne atığım konuların hepsini yasak25 siliyor o yüzden buraya açma kararı verdim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Öncelikle bende şunu belirteyim ranklar tek kişi tarafından onaylanmıyor yetkililerin hepsi kontrol edip karar veriyor o yüzden yasak25 vermedi gibi bir durum yok ortada ayrıca BTK Yazısına gelince onaylanan yslerin hepsinde bu yazı var 2010-11-12-13-14 yılları dahil hepsinde var.

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Bu şekilde bir ys görüntüsü olamaz ben sana kolaylık bunun aynısını A4 Kağıtına çıkartabilirim sonuç olarak ortak verilen bir karardır belgenin sahte olduğuna dahil karar alınmıştır. Rank verilmeyecektir hayırlı forumlar.
Öncelikle bende şunu belirteyim ranklar tek kişi tarafından onaylanmıyor yetkililerin hepsi kontrol edip karar veriyor o yüzden yasak25 vermedi gibi bir durum yok ortada ayrıca BTK Yazısına gelince onaylanan yslerin hepsinde bu yazı var 2010-11-12-13-14 yılları dahil hepsinde var.

yd0l2n.jpg

Bu şekilde bir ys görüntüsü olamaz ben sana kolaylık bunun aynısını A4 Kağıtına çıkartabilirim sonuç olarak ortak verilen bir karardır belgenin sahte olduğuna dahil karar alınmıştır. Rank verilmeyecektir hayırlı forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri