Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

YasaK25 Şikayet!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SulhBilisim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SulhBilisim

Level 5
TM Üye
Konular
64
Online süresi
4h 13m
Reaksiyon Skoru
20
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 5 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
113
MmoLira
114
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar,
Gecenlerde bildiğiniz üzere bir kampanya yapmıştık ve çok yoğun geçiyordu bir müşterimizi geç hazırladık Yasak25 adlı, forum görevlisi bize zaman tanıdı bizde bize tanınan zaman zarfında müşteriye serverini sorunsuz bir şekilde teslim ettik. Aşşağıda görsel kanıtı mevcut.

Bu Görsel Kanıt Ticket Süresi Yazıyor. ( bu ticket süresini faruk adlı arkadaşın hesabında görebilirsiniz görmek isteyen adminlere hesap şifresi vs atılacaktır.)
ss1.PNG

Buda Arkadaşın Hesabından Atılan Ticket Süresi
ss4.JPG

Buda Verilen Süre Kanıtı. ( Aşşağıda Verilenleri bu linkten; http://www.turkmmo.com/cozulen-sika...2975668-sulhbilisim-sikayet.html#post16324737 görebilirsiniz.
ss2.JPG

Bunuda Atalım istedik.
ss3.PNG

Şimdi Gelelim Asıl Olaya Arkadaş Eksik Vermişsiniz Diyor Eksikmi değilmi bakalım ve rank'ımızı alıyor. Onada bakalım video olarak.
buda eksikler var dediği eksiklere bakacağız.
eksikler var dediği mesaj linki:http://www.turkmmo.com/cozulen-sikayetler-kanitsiz-sikayetler/2975668-sulhbilisim-sikayet-5.html#post16343033

Buyrun Video

Evet Sayın Admin ve Görevli Arkadaşlarım gerekeni yapmanızı bekliyorum.
Vede Rank'ımızın geri gelmesini istiyorum.
Herşey açık bu forum görevlisinin cezasını almasını istiyorum. Kendisi Test vs etmeden şikayet eden kişinin sözlerine inanıp rank'ımızı alması çok yanlış derhal lütfen gerekeni yapın!
(Konu Görevlilere Özel Mesaj Olarak Ulaştırılacaktır!)

Son düzenleme:
Resim linkleri kırılmış ayrıca verdiğiniz videoda sabri reyizin inanılmaz golleri var ne alaka bu konuyla ben anlamadım :D
Bana verilen bilgiye göre siz serveri saatinde teslim etmişsiniz ama server sorunlu çıkmış düzeltmenizi söylemiş ticket atmasını istemişsiniz serveri siz teslim ediyorsunuz sorunlarını halledip teslim etmeniz gerekli değil mi ?

Resim linkleri kırılmış ayrıca verdiğiniz videoda sabri reyizin inanılmaz golleri var ne alaka bu konuyla ben anlamadım :D
Bana verilen bilgiye göre siz serveri saatinde teslim etmişsiniz ama server sorunlu çıkmış düzeltmenizi söylemiş ticket atmasını istemişsiniz serveri siz teslim ediyorsunuz sorunlarını halledip teslim etmeniz gerekli değil mi ?

Sayın Görevlim Bunlarda Utanma Yok
paylastigi video bak Sabrinin Videosunu Paylasmıs Teşekurler Hiç Boyle Gol Görmedim

Kusura Bakmayın Karşıklık Oldu Resimlere Gelince resellerde sıkıntı çıktı giderilince aktif olur. CrazYALkaN

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri