HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
susun uleee hepinizi az kesmedim zamanında şimdi herkeşler 7 efsunlu oldu arkadaş kesilmiyor kimse yakında kimse kimseyi kesemiyecek server kendi kendini imha edecek merak etmeyin

Testere daha karpuz kesecedik nere gidiyorsun yaa özlüyeceğim senide kestiğim günleri 
ALLAHA EMANET OL.

Testere daha karpuz kesecedik nere gidiyorsun yaa özlüyeceğim senide kestiğim günleri 
ALLAHA EMANET OL.
susun uleee hepinizi az kesmedim zamanında şimdi herkeşler 7 efsunlu oldu arkadaş kesilmiyor kimse yakında kimse kimseyi kesemiyecek server kendi kendini imha edecek merak etmeyinTestere daha karpuz kesecedik nere gidiyorsun yaa özlüyeceğim senide kestiğim günleri
ALLAHA EMANET OL.
![]()
yav arkadas su oyunda herkesi kestimde bi seni kesemedm içim yanıyo valla ama helal olsun büyük oyuncusun aga
bu arada testere kardeşm inş hayırlısı olur gerci artık ıoyunda kabak tadı veriyo ama
Son düzenleme:
yav arkadas ne cok king varmıs oyunda zamanında king olam dedik olduk da ama şimdi iice ezik olduk iyimi parası olan konusuyo iste bizdede para var ama üşengeçligimizden gidipte bankaya yatıramıyoz 

bana savunma sökmez sen de çok ii biliyon.Testeree de geri döner umarım
![]()
ne cabuk unuttun len bana yattıgın günleri costr hariç hepinizi alıyodum zamanında hemde tek editle ama işte gelde anlat