mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Testereee olarak oyunu bırakıyorum..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan conconcuma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 58
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Vay be ! Biz oyunu bırakıyorum diye konu açalım yöneticiler kapatsın ! Bu konu açsın bırakıyorum diye bir yönetici mesaj atıp konuyu kapatmasın ! Vay be !

Vay be ! Biz oyunu bırakıyorum diye konu açalım yöneticiler kapatsın ! Bu konu açsın bırakıyorum diye bir yönetici mesaj atıp konuyu kapatmasın ! Vay be !

ne alaka bir sürü kişi konu actı oyun bırakıyorum diye kimse kapatmadı. abuk subuk msjlar yazıosunuz adamlar tabi kapatır.

Aynen Yakuza :D:D Biraz Sert Olmuş Ama :D Kutlamamı yapıcaz illa yav ((: Bu arada hakandı heralde hakan abı ( Unstoplee ) :D senin zehir ort beceri çok dandik :D 45 40 yapıcam ben seni alıcam bu ismi unutma ByFransua xD

ßyFransua;1178700' Alıntı:
Aynen Yakuza :D:D Biraz Sert Olmuş Ama :D Kutlamamı yapıcaz illa yav ((: Bu arada hakandı heralde hakan abı ( Unstoplee ) :D senin zehir ort beceri çok dandik :D 45 40 yapıcam ben seni alıcam bu ismi unutma ByFransua xD

la ben oyunu bırakalı 1 ay olcak :D bi ara girerim cıplak charı kesersin :m08: hem ben ort beceri 45 istemştm öyle verdiler napalım .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri