bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Certanes Vs BRaiNN

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Juchei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 65
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

sende biliyosun 55 ortalamali zehir ve kolyeyi nasil geri aldiğimi , he bilmiyosaniz faruk(Hiqhblood) itemler satilirken gitti kendisi aldi zaten zehir ve kolyeyi ben sadece parasini verdim he şimdi burda gelmiş cümlenin sonuna ünlem falan koymssun korkutcağini mi sandin bilmem de ateş olsan kaç yazar , hala 55 ortalamali zehir diyosunuz ne zehir arkadaş ,

daha sonra benim gerçek yüzümü gördün de neden çari kasiyoken buraği araya sokupta benden kasilmalik silahi istiyosun yeni çarini kasarken

madem yüzümü gördün neden zehiri aldiktan sonra benden neondarki aldin , neden benim dizdiğim seti oynadin madem ben zehiri aldiktan sonra beni gerçek yüzümü gördün irtibati keserdin

daha geçen hafta arayip çar için yağ çeken sen şimdi çari vermedik diye burda caz yapan yine sen ne kaşmer bi insansin anlamadim ki :D
Ordinaryusu ve masterı istemek için neler neler dil doktun :D msjalrı burağada attm :) WatchAndLrn istedin avucunu yaladın başka kapı bulmayınca milleti kandır :)
Bilal de ne güzel söylemiş :)

Son düzenleme:
Ordinaryusu ve masterı istemek için neler neler dil doktun :D msjalrı burağada attm :) WatchAndLrn istedin avucunu yaladın başka kapı bulmayınca milleti kandır :)
Bilal de ne güzel söylemiş :)

Demek öyle benden Frederic ve 10Temmuzun şifrelerini daha geçen hafta istedin , bana hırsız diyorsun sende biliyosun ki senin setinde ki yeni edit ayakkabiyi benim fazlalik seti satip almiştik madem öyle ver hadi benim ayakkabimi geri ? :D

NeoNDaRK ı alabilmek için buraği araya sokma çabalarin vs. vs. ve utanmadan hala hırsız diyosun , öyle bi niyetim olsa ninja setindeki itemleri sana geri vermezdim :D

Her neyse madem bu kadar dürüst birisin yeni edit ayakkabimi geri istiyorum

Burak Bey iyi dinle Hacı bile senin korayın itemlerini çaldığını söylemişti bana ben başta inanmamıştım ama bu kadar itemi yaptığına göre şüpheler artık gerçeğe gidiyor bunları yazmamın sebebini gayet iyi biliyorsun

Ayrıca hırsız dediğin adamlara dikkat et sen ona "HIRSIZ" diyorsun ya kendi lakabını başkasına taşımanın alemi yok ben bu oyunda kimin ne olduğunu en iyi bilen adamlardan biriyim .

Ha bu arada k.b bizim gibi "ADAM" olamıyosun ya canını sıkma nasıl olsa çarpıp tuttuklarınla mutlu olanlardansın ;)

Dünkü savaştan önce kanka diyordun şimdi aramiz açıldı hırsız diyorsun ve bana kalkmiş adamliktan bahsediyorsun bu mu yani adamlık anlayişin

şeref sana yıllardir hırsız diyor ben sana bir kere gelip şereften item çaldin dedim mi ? bi oyun için bile küçülüyosaniz benden size acımaktan başka bir şey gelmez :D

Ve nedense 3 kişinin de derdi ben olmuşum da düşünüyorum çok mu caninizi yaktim yoksa çok mu sağlam geçirdim :rolleyes:

Demek öyle benden Frederic ve 10Temmuzun şifrelerini daha geçen hafta istedin , bana hırsız diyorsun sende biliyosun ki senin setinde ki yeni edit ayakkabiyi benim fazlalik seti satip almiştik madem öyle ver hadi benim ayakkabimi geri ? :D

NeoNDaRK ı alabilmek için buraği araya sokma çabalarin vs. vs. ve utanmadan hala hırsız diyosun , öyle bi niyetim olsa ninja setindeki itemleri sana geri vermezdim :D

Her neyse madem bu kadar dürüst birisin yeni edit ayakkabimi geri istiyorum
Bnde bozmalı kaskımı istiyorm ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri