Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
GM Olmak İstiyorum ;
Adınız :Mevlüt
Soyadınız :Kazak
Yaşınız :17
Yaşadığınız Yer :Konya
Günlük Online Süreniz : Hafta içi 3 Saat Hafta Sonu 8-10 Saat
Özellikleriniz :l.l Navicat %100 l.l Putty %100 l.l Filezilla %100 l.l Grafiker %100 l.l Reklam %60 l.l Oyun %100 l.l
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : Skype'de mevlut.kazak
Diğer / Ek : Boş Zamanlarımda Reklam Yapabilirim , Facebook Sayfasında İçerik Editörlüğü Yapabilirim,Teknik Konulara Yardımcı Olabilirim,Navicat , Filezilla , Putty , Sony Vegas Pro , Adobe Photoshop Bilgiliyim Kısacı İletişime Geçin.Bütün Bilgilerden Üst DÜzey Anlarım Okuyupda Bi Halt Bilmiyor Diyenler Varsa Anında Morartabilirim.Şaslı Kişi Kimse O Alır Beni
Adınız :Mevlüt
Soyadınız :Kazak
Yaşınız :17
Yaşadığınız Yer :Konya
Günlük Online Süreniz : Hafta içi 3 Saat Hafta Sonu 8-10 Saat
Özellikleriniz :l.l Navicat %100 l.l Putty %100 l.l Filezilla %100 l.l Grafiker %100 l.l Reklam %60 l.l Oyun %100 l.l
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : Skype'de mevlut.kazak
Diğer / Ek : Boş Zamanlarımda Reklam Yapabilirim , Facebook Sayfasında İçerik Editörlüğü Yapabilirim,Teknik Konulara Yardımcı Olabilirim,Navicat , Filezilla , Putty , Sony Vegas Pro , Adobe Photoshop Bilgiliyim Kısacı İletişime Geçin.Bütün Bilgilerden Üst DÜzey Anlarım Okuyupda Bi Halt Bilmiyor Diyenler Varsa Anında Morartabilirim.Şaslı Kişi Kimse O Alır Beni