Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Panel,Putty,Filezilla,Navicat,UnEPK Programlarında Proyum Ciddi Projesi Olanlar...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PatroeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 333

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

GM Olmak İstiyorum

Adınız : Harun

Soyadınız : PatroeN

Yaşınız : 17

Yaşadığınız Yer : Turkmmo

Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : 3 Kere Kendi Serverim oldu ve yaklaşık 70 Cıvarı serverde görev aldım uzun süreli olarak.
Günlük Online Süreniz : 4-12 Saat Arası değişir.

Özellikleriniz : Konu başlığında verdiğim Programlar (Panel,Navicat,Filezilla,Putty,%100 Bilgim Vardır Profesyonel Biriyim Bilmediğim Birşey Yoktur Metin2 Hakkında Elimden Herşey Gelir Herşeyi Yapabilirim Kısacası Teknik Destek Uzmanı Arıyorsanız Aşağıdaki İletişim Adresinden Bana UlaşaBilirsiniz. .

İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) :
Skype / Patroen_1

Diğer / Ek : Ek olaraktan demek istediklerim küçük çaplı değilde büyük çaplı server sahipleri ulaşsın.

İyi Forumlar..

Son düzenleme:
Sitemizde canlı destek üzeriden bizimle iletişim geçiniz.
Serverimize GM VE RGM Arıyoruz.

Ekstra olarak iletişim bilgilerimiz :

TeamSpeak3 : 5.39.6.152
Gmail : destan2662@gmail.com

Merhabalar,

DaruvaMT2 Serverimize GM VE RGM Arıyoruz...

Değerli görevli olmak isteyenler ve konuyu inceleyen arkadaşlar hepiniz öncelikle hoşgeldiniz.Hemen Kuralları ve şartları belirtmek isterim.

Kural 1.Serverimizde gm aranan kişi saygılı ve dürüst olmalı ve söylediklerimize hakikaten uymalıdır.
Kural 2.Serverimizde bizden habersiz hiçbirşey yapmamalıdır.Herşeyi yaparken bize bildirmelidir.
Kural 3.Serverimizde hiçbir oyuncuyla diyologa girmicektir.Hiçbir oyuncuya bizden habersiz işlem yapmıcaktır vs....

Gelelim şimdi şartlarımıza :

Güvenilir ve dürüst insanların yeri bende tamamıyla başkadır.Şunu unutmayınki bana güvenmeyene bende güvenmem.

Şartlarımız :

1.şart : 18+üstü
2.şart : metin2 hakkında herşey hakkında bilgisi olan (putty,filezilla,navicat vs...)
3.şart : mikrafonu olmalı ve skype olması zorunludur veya teamspeak3
4.şart : telefon numarasını vermesi zorunludur.
5.şart : bizimle iletişim kurmadan önce bu konuyu tamamen okuması ve sonradan oluşabilecek aksi durumlardan daruvamt2 sorumlu tutulamaz.

Bizimle iletişim nasıl kurucaksınız onuda hemen değinelim.

İletişim Adreslerimiz :

TeamSpeak3 : 5.39.6.152
Facebook Sayfamızdanda mesaj atabilirsiniz :

Sitemizdeki canlı destek üzerindende konuşabiliriz :
Gmail :
destan2662@gmail.com

Anlaşmamız : Serverimizden kazandığımız gelirlerin %30'unu görevli arkadaşlarmız alacaktır.(Çok çalışan emek veren herzaman bizde yeri vardır bunu sakın ama sakın unutmayınız değerli dostlarım...)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri