mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Sağlam şaman arıyan arkadaşlar..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan azrailkadir27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Hayırlı satışlar ancak bu samana sağlama diyen arkadaslar varsa saman bılmıyor derım ben bu samanın Loncalık ıtemlerıyle bakarak kim sağlam dıyor şaşırıyorum cidden ws likte iyidir belki ancak bu saman bu loncalıklarla hıcbısey yapamaz dostum . Dendiğiniz rakamda çok fazla kolay gelsin

Hayırlı satışlar ancak bu samana sağlama diyen arkadaslar varsa saman bılmıyor derım ben bu samanın Loncalık ıtemlerıyle bakarak kim sağlam dıyor şaşırıyorum cidden ws likte iyidir belki ancak bu saman bu loncalıklarla hıcbısey yapamaz dostum . Dendiğiniz rakamda çok fazla kolay gelsin
Doğrudur :) DAMIANTES rakamlarla ilgilenmiyoruz zaten takma sen o konuyu :) Teşekkür ederim. Ama zamanında suram **** tanırsın o kişi bendim senin loncanda oldugu dönemler.. İtemlerimi küçümsüyorsun ama o zaman bu itemlerin %10 u yokken yatıyordun :) oyundada bi vs atmak isterim seninle. Ben itemlerim şahane demiyorum fakat kötüde değil. Fark ettiysen sağlam deniliyor. Yıkılmaz, serverin en iyi itemleri vesaire demedik ;)

Son düzenleme:
Itemlerine göre söylediğin rakam fazla ama bi gözden geçir daha ıyı tam Loncalık bir car var saman oda arkadasım sağlam loncalıklarla daha uygun fıyata satmıyor fiyatı abartmayalım ws Sorun yok atalım dostum herzaman DAMIANTES iyilerin dostum kötülerin düşmanı :) şimdi 100 de 70 i var itmelerin toparladım loncalıklarla 2. Sırayla getirdik senı görmemiyorum Bahadır oyunda şuranı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri