farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Sağlam şaman arıyan arkadaşlar..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan azrailkadir27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Merhaba
Parça item satışı yaparım fakat puhalıya gelir, komple hesaba talip olan arkadaşlar daha ucuza olucak. Satış banka hesabı tahsilatı sonucunda olucak ( sen önce ver göndericem sohbetlerini google amcaya anlat ) Aşağıda hesabı görseller ile desteklemekteyim. derece Arkadaşça, Seviye 122 Ely #3 kahramanı ;)

Bu itemler loncalıktır, bunun dışında hesaba komple talip olan arkadaşlara 1-1 denilen karektere özel savunmalı itemler, hesapta bir miktar t hediye, 3 karekter kemeri ve birçok item hesapla beraber hediye edilicektir. Satış devam ediyor teklifler özelde ;):l04:

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Çok sağlam bir şaman alacak arkadaşlar kaçırmasın derim harkulade.

Teşekkür ederim kardeşim.. Zaten tüm karekterlere set savunma ve ataklı tek sıkıntı başlık 5-5 olsaydı tam takır, daha belirtmediğim kemerler şamana özel 6-7 efsununa kadar şaman 10 atak 5 savunmalı 1-1 itemler dahası t vesaire birçok item bulundurmaktaır. Zaten çok ucuza bırakıyorum normal degerine göre.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim kardeşim.. Zaten tüm karekterlere set savunma ve ataklı tek sıkıntı başlık 5-5 olsaydı tam takır, daha belirtmediğim kemerler şamana özel 6-7 efsununa kadar şaman 10 atak 5 savunmalı 1-1 itemler dahası t vesaire birçok item bulundurmaktaır. Zaten çok ucuza bırakıyorum normal degerine göre en son gelen teklif 550 TL herkeze bildirilir.

Bana 400 TL ye satiyorum demistin :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri