[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Louis Aragon Sözleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GaNN1CuS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 130

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

• [*=center]Sakın görünüşe aldanma; Görünüşte herkes insandır..
    [*=center]Hayatı ne önemse, ne de hafife al. Onursuz birliktelikler yerine, Onurlu bir yalnızlık yaşa sadece.
    [*=center]Aşkın en acımasız yanı; Ağzından çıkmaya cesareti olmayan sözlerin, yürekte fırtınalar koparmasıdır.
    [*=center]Ağzınızdan çıkanlara daima dikkat edin. Çünkü bir sözü unutmak bir yüzü unutmaktan çok daha uzun zaman alır.
    [*=center]Bir aşk yok ki paydos demiş gözyaşlarına, mutlu aşk yok ki dünyada ! Ama şu aşk ikimizin öyle de olsa...
    [*=center]Boşuna haykırıyorum ben sana aşık birinden başkası değilim diye.
    [*=center]Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları ölmek daha kolaydır sevmekten bundandır işte benim yaşamaya katlanmam. Sevgilim.
    [*=center]Özlediğiniz tenin kokusu, bαşkα vücutlαrα sindiği zαmαn yαnαr αslındα cαnınız.
    [*=center]Öyle derin ki gözlerin içmeye eğildim de. Bütün güneşleri pırıl pırıl orada gördüm.
    [*=center]Kuşkusuz bir bαyαnın en sık tekrαrlαdığı hαtα, bir erkeğin onα 'seni seviyorum' demesine inαnmαsıdır.
    [*=center]‎Sevdiğini başkasına uğurlamak mı daha zor, Yoksa başkasından geldiğini bile bile onu karşılamak mı ?
    [*=center]Gözlerini kaçırarak "seni hiç sevmiyorum" demekle gözlerinin içine bakarak "seni çok seviyorum" demek aynı şeylerdir.
    [*=center]Aslında insanı acıtan şey yalnız kalması değil. Sevdiğinin kokusunun bir başkasının üzerine sinmiş olma ihtimalidir.
    [*=center]Gitmeden önce düşün; Çünkü döndüğünde bulduğunla, giderken bıraktığın asla aynı olmayacak.
    [*=center]Beni sev ya da benden nefret et, ikisi de benim yararıma. Seversen hep kalbinde olurum. Nefret edersen hep aklında.
    [*=center]İnsan seviyorsa karşılık görmese bile herşeyden vazgeçip onunla uğraşır, Uğraşmıyorsa sevmekten vazgeçmiş demektir.
    [*=center]Bizi seveni elimizin tersiyle iteriz, layık olmayanı ise hakettiğinden fazla severiz. Sonra da bırakıp gitti deriz. Hepsi bu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri