- Konular
- 5,330
- Çözüm
- 54
- Online süresi
- 1mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 6,396
- Altın Konu
- 425
- Başarım Puanı
- 514
- MmoLira
- -2,509
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bak kardeşim galiba anlamadın benişöle anlatayım benim sorunum şu, hani ağ bağlantılarımda görünen hız olayı varya işte orası benim sorunum, telefonum NOKİA 6303İ CLASSIC ve telefonumdan ancak çevirmeli bağlantı ile interneti bağlıyabiliyorum ve bunun hızıda 921,6 kb/s den fazla olmuyor ama hattımı alıp başka bir telefona takıp o telefondan hani telefonu modem yapma proğramları olurda wifi ile dağıtırsınya interneti (Mobil AP) diye geçiyor program bu proğramla interneti dağıttığımda telefona wifi ile bağlanmış oluyorum ve ağ bağlantılarımda görünen hız 56 mb hıza kadar çıkıyor ve oyuna rahatlıkla giriyorum hatta ping bile 80e kadar düşüyor ,
Yani düşün şimdi millet bu hıza şikayet ediyor çok yavaş diye 96kbps hıza ama ben 80 pingle oynuyorum , hani şu türkcellin sınırsız 1 gb paketi varya hani kota dolunca hız eşşek hızına düşüyor ben ondan bahsediyorum, benim istediğim şey benım telefondan da bu şekilde 56mb hıza ulaşabilirmiyim veya çevirmeli bağlantının hızını o şekilde ayarlaya bilirmiyim onu soruyorum ayarlarsam sıkıntı olmayacak bana bu konuda yardımcı olurmusun veya yardımcı olabilecek kişilere veya sayfalara yönlendirirmisin ???
@ßyMesMes;
Şimdi anladım demek istediğini fakat bilgim yok bu konuda hiç telefondan modem işiyle ilgilenmedim. Ben biraz araştırayım bi kaç arkadaşıma danışayım sana en geö yarın ÖM ile dönüş yapmaya çalışayım.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 67
- Online süresi
- 58s
- Reaksiyon Skoru
- 45
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Teşekkür ederim kardeşim inşallah en kısa zamanda oyuna dönebilirim sayenizde; @ßyMesMes;ßyMesMes;16754068' Alıntı:Şimdi anladım demek istediğini fakat bilgim yok bu konuda hiç telefondan modem işiyle ilgilenmedim. Ben biraz araştırayım bi kaç arkadaşıma danışayım sana en geö yarın ÖM ile dönüş yapmaya çalışayım.
- Konular
- 5,330
- Çözüm
- 54
- Online süresi
- 1mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 6,396
- Altın Konu
- 425
- Başarım Puanı
- 514
- MmoLira
- -2,509
- DevLira
- 0
TurkMMO'da nerdeyse açıldığından beri varım daha haksız ban atıldığına şahit olmadım mutlaka vardır bir sebebi;
SORU-CEVAP
FORUM KURALLARI
Eğer dediğin gibi yönetimde varsa hata üst bir yetkiliye ulaşıp onlardan yardım isteyebilirsin, benim şuan herhangi bir yetkim yok.
Teşekkür ederim kardeşim inşallah en kısa zamanda oyuna dönebilirim sayenizde; @ßyMesMes;
Araştırıyorum hala dönücem sana yarın mutlaka şimdi çıkıyorum.
- Konular
- 67
- Online süresi
- 58s
- Reaksiyon Skoru
- 45
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Nedenini Öğrenemedim Ama Ban Atan Kişi @DN Angel;ßyMesMes;16785704' Alıntı:TurkMMO'da nerdeyse açıldığından beri varım daha haksız ban atıldığına şahit olmadım mutlaka vardır bir sebebi;
SORU-CEVAP
FORUM KURALLARI
Eğer dediğin gibi yönetimde varsa hata üst bir yetkiliye ulaşıp onlardan yardım isteyebilirsin, benim şuan herhangi bir yetkim yok.
Araştırıyorum hala dönücem sana yarın mutlaka şimdi çıkıyorum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)