- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 40
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bana boş yapma attıgın yorumlar kendi hesapların yerim yurdum her zaman belli boş tehdit sallama kimsenin hakkını yeme yedirmem bundan sonra her garibanın arkasında ben varım telefonda abi dediklerinide unuttun ?
bence turkmmo da iq testi yapılmalı üye alırken bir de ergenlik testi sorunlu geçiren cok arkadas var cevabı yukarıda yazılı şeylere yazıyor hala
neyse benden bu kadar onur ve şeref yoksunu bir insan ile muhattap olmaya gerek yok kendi sözü ortadane kadar komik bir durum - hak yiyorsunuz diyen adamın makinesi calıstıgı halde iadesi yapılmış - şeref sözü verdiği halde ortalıkda konuşuyor. Burada zaten azıcık beyni calışan herkes anlar
neyse ergen don kişot ben bundan sonra bir şey yazmıyorum haydi allaha emanet ol tehdit de etmiyorum seni kendi haline bırakıyorum

Son düzenleme:
- Konular
- 5
- Online süresi
- 2h 16m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 2 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 48
- MmoLira
- 21
- DevLira
- 0
Arkadaş eskiden böyle deildi öğlen saat 5 de siparış verdim gece 2 de toplu teslim olucak diyor sabah mesaj atıyorum buraya 12 saat oldu ben ne oldu bu ulusal sunucuya
- Konular
- 72
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arkadaş eskiden böyle deildi öğlen saat 5 de siparış verdim gece 2 de toplu teslim olucak diyor sabah mesaj atıyorum buraya 12 saat oldu ben ne oldu bu ulusal sunucuya
Sabreden derviş muradına ermiş
Merak etme verilir dediyse verilir.
Son düzenleme:
- Konular
- 73
- Reaksiyon Skoru
- 70
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 24 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Memnunum
- Konular
- 83
- Reaksiyon Skoru
- 37
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 120
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
boktan beter lanet bir bilişim.. Alarak hata yapmayın. Pişman olduğunuz zamanda PARA İADESİ YOKTUR diyip kaçıyorlar! size nekadar kötü olduklarını gösteren bir resim:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)