TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

UlusalSunucu.COM.TR - Müşteri Yorumlarımız -

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan UlusalSunucu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bana boş yapma attıgın yorumlar kendi hesapların yerim yurdum her zaman belli boş tehdit sallama kimsenin hakkını yeme yedirmem bundan sonra her garibanın arkasında ben varım telefonda abi dediklerinide unuttun ?

bence turkmmo da iq testi yapılmalı üye alırken bir de ergenlik testi sorunlu geçiren cok arkadas var cevabı yukarıda yazılı şeylere yazıyor hala :) neyse benden bu kadar onur ve şeref yoksunu bir insan ile muhattap olmaya gerek yok kendi sözü ortada

ne kadar komik bir durum - hak yiyorsunuz diyen adamın makinesi calıstıgı halde iadesi yapılmış - şeref sözü verdiği halde ortalıkda konuşuyor. Burada zaten azıcık beyni calışan herkes anlar :)

neyse ergen don kişot ben bundan sonra bir şey yazmıyorum haydi allaha emanet ol tehdit de etmiyorum seni kendi haline bırakıyorum ;)

Son düzenleme:
Arkadaş eskiden böyle deildi öğlen saat 5 de siparış verdim gece 2 de toplu teslim olucak diyor sabah mesaj atıyorum buraya 12 saat oldu ben ne oldu bu ulusal sunucuya

Arkadaş eskiden böyle deildi öğlen saat 5 de siparış verdim gece 2 de toplu teslim olucak diyor sabah mesaj atıyorum buraya 12 saat oldu ben ne oldu bu ulusal sunucuya

Sabreden derviş muradına ermiş ;) Merak etme verilir dediyse verilir.

Son düzenleme:
boktan beter lanet bir bilişim.. Alarak hata yapmayın. Pişman olduğunuz zamanda PARA İADESİ YOKTUR diyip kaçıyorlar! size nekadar kötü olduklarını gösteren bir resim:
mlAzQP.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri