shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

UlusalSunucu.COM.TR - Müşteri Yorumlarımız -

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan UlusalSunucu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu Adamlarla yola cıkan insanın aklına şaşayım ben.. teknik destek mestek hepsi yalan bi bok yapyıkları yok KESİNLİKLE ALMAYIN..

Oyun içi destek ile teknik destek farklıdır.
Teknik desteğimiz mevcuttur makine ile ilgili oyun içi destek sağlamıyoruz

Bu Adamlarla yola cıkan insanın aklına şaşayım ben.. teknik destek mestek hepsi yalan bi bok yapyıkları yok KESİNLİKLE ALMAYIN..

Bu yorumlar neden salay da yok ve biz buradaki en eski grubun ?

1. Biz ulusalı almadan oncesi ile yargılamayın
2. Biz kurs vermiyoruz bir şey öğrenmek için ürün kiralamayın araba kiraladığınız da ehliyet kursu verilmez bilmiyorsanız bizi yargılamayın oyun içi destek vermeyiz

ben şeref sözü verdim kabul ama garibanın hakkını yiyorsunuz farkındasan ben adamların hakkını ye diye söz vermedim adam gibi yapacaksan işini satışını buyur yap ama hesaplar size ait bütün garibanın hakkını yerseniz her zaman karşınızda ben olurum abi dedigin günleri telefonda cabuk unutuyorsun çahit ?

Abi dediğim günler ? sen benden 12 yaş küçüksün genç ama üzülme ergenlikde bir dönem geçiyor :)
http://www.r10.net/dedicated-server...est-istiyoruz-hedef-blog-salay-com-tr-17.html
ayrıca okuda gör kim profosyonel bir firma daha bulursan bu forumda bu konuyu açacak hatırlat bana sizin bilgisizliğinizn bedelini biz ödeyemeyiz az yiyinde bir kursa gidin bilgisayar kullanmayı öğrenin kimin ne oldugu ortada az onurlu bir insan sözünü tutar saonradan konuşmak için mi imzalamadın sözleşmeyi . Neyse sana daha cevap vermeyecem herkesin yeri ve makamı belli zaten sözlerini ne kadar tuttuğuda kişiliğini ortaya koyar

benden sana tavsiye
1. sabırlı olmayı öğren
2. büyüklerine saygılı olmayı öğren
3. onurlu ve gururlu bir adam ol kişiliğini koru sözlerini çiğneme

biz sana hiçbir ödeme zorunluluğumuz yokken çalışan makinene iade yaptık yeterki başımızdan git diğer müşterilerimizi huzursuz etme diye paranı efelikle mi aldın sanıyorsun ? :) komik olma yel değirmeni ile dövüşen donkişot gibisin :)

Son düzenleme:
bana boş yapma attıgın yorumlar kendi hesapların yerim yurdum her zaman belli boş tehdit sallama kimsenin hakkını yeme yedirmem bundan sonra her garibanın arkasında ben varım telefonda abi dediklerinide unuttun ?

xxc

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri