Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
ya zaten 100 savunma yapan dünya para saymıştır 15 15 15 + 10/15 oklu itemler 150 t aşağı yok zaten bence o kadarda öldürülmemeliOna bakarsanız 100 ok savunma da yapılabilir, okcular ne olacak? Ely3'ün durumu bu. Savunmalar 100de değil , 130da tam olmalı bence ki 0 vurma durumu kalksın.
@Shorty;
Konu saptırılmasın Konumuz Karabuyu üzerinde iyileştirme ediliyormu ? Onu soruyoruz Karabüyü suralar olarak...
Ona bakarsanız 100 ok savunma da yapılabilir, okcular ne olacak? Ely3'ün durumu bu. Savunmalar 100de değil , 130da tam olmalı bence ki 0 vurma durumu kalksın.
@Shorty;
Şu zamana kadar hiçbir karakterde özellikle loncalık iteminde 100 ok savunmalı birisini görmedim lakin + 80 üzerinde büyü savunması oldukca yaygın. Konu sura karakterinin skil atamamasıdır.Olurya loncalık itemlerde + 80 üzerinde ok savunması yapılmaya başlanır o zaman ninjalar skil atamıyor diye farklı bir konu açılabilir.
Uzun zamandır oyun ekibinin yazdıklarını takip ediyorum vede birçok karakterde iyileştirme yapılıyor.Benim Sorum Sadece şu olacak Karabüyü suralar içinde bir iyileştirme yapılıyormu Acaba ? Yetkililerden cevap bekliyorum...İyi Forumlar..
Kara Büyü Suranın oynanması icin tek çözüm 1-1 dizmektir adamın 1 tanesi 65 büyü 50 sura sav a 7 k cakıo adamda güzel 1-1 var sende dzi o zaman 1-1
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)