Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Uzun zamandır oyun ekibinin yazdıklarını takip ediyorum vede birçok karakterde iyileştirme yapılıyor.Benim Sorum Sadece şu olacak Karabüyü suralar içinde bir iyileştirme yapılıyormu Acaba ? Yetkililerden cevap bekliyorum...İyi Forumlar..
B kraliyet-Büyülü kostum ve başlık ile zaten büyü savunması 100 oluyor ve skilleri işlemiyor ne karabüyü suranın ne de şamanların bunları duzeltmek imkansız. Şaman oynuyorsan çan alıp delici vuracaksın, sura oynuyorsan büyülü silah oynayacaksın maalesef Ely#3'de durum böyle.
Yorumlarınızı okudum saygı duyuyorum.Şöyle düşünmenizi isterim burası bir oyun vede biz buraya eğlenmeye,kafa dağıtmaya geliyoruz.Diğer bir konu büyülü silah ve çancı şaman oynadım.Bu karakterlerin zevk vermediği çok bariz.Vede bu konu hakkında şikayet yok demişsiniz.Ben 2 senedir karabüyü oynadım vede Sv karabüyü sura dolu idi.Şimdi arkadaşlarıma sorduğumda bana dedikleri şey el mahkum dağıttık çarları.Bende diyorum ki Karabüyü suralarda iyileştirmeye gidilmesini istiyorum..iyi forumlar
Surayı zaten zırhlardan düşürdünüz bide kostümler çıktı bence bi iyileştirme olması gerek.
İyileştirme olur inş bakalım...
Karabüyü suralar samanlar gibi düz vurma özelliği olmadığı için ve sadece skil olarak saldırıları büyüye yönelik olduğu için oynanacak bi karakter değildir çünkü oyun içerisinde yeni eklenen itemlerle büyü savunasını yükselterek karabüyü sura oyunda ''zevk dışında'' güç için kimsenini oynamayacağı bir karakter olmuştur(Ki oyunda sonradan saman oynayan bir çok kişi sadece güç için geçmiştir) . Oyuna eskiden çok oynanan ve şimdi sadece birkaç kişinin oynadığı karabüyü suranın geri döndürülmesi için güzel öneri
Güçse herkese güç, denge ise herkese denge.
Güçse herkese güç, denge ise herkese denge.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)