Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Öneri İçgörü Küresi Eklensin.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SoGoooD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 727

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Güzel kardeşim benim bilgisayarımda kasma yapmıyor lagda yapmıyor , birçok kardeşimiz en iyiye sahip değil bunuda düşünerek cevap vermen gerekir diye düşünüyorum :) Onların forum hesabı olmadığı için isteklerini ben öneri olarak dile getirdim ki bunun muhattabı yöneticiler ;)

O arkadaşlarında bunu yapabilir dimi? :) Önceden 1m'e satılıyordu iç görü küresi ve bir itemi satmak için 1-2T para gidiyordu şuan lag oluyor diye paralı yapsınlar diyorsunda paralı olsa bu sefer adam itemin efsunlarını yazıp yine satmaya çalışacak yani bunun önüne geçilmez online kişi fazla en iyisi Sohbet Penceresini kapatmak :)

O arkadaşlarında bunu yapabilir dimi? :) Önceden 1m'e satılıyordu iç görü küresi ve bir itemi satmak için 1-2T para gidiyordu şuan lag oluyor diye paralı yapsınlar diyorsunda paralı olsa bu sefer adam itemin efsunlarını yazıp yine satmaya çalışacak yani bunun önüne geçilmez online kişi fazla en iyisi Sohbet Penceresini kapatmak :)

Anlamamak için kendini zorluyorsun sanırım. Ticaret yapmaya çalışanlar belirli bir miktar harcayacak vede bunun ile beraber çok fazla olan yazı miktarı azalacak. Ticaret yapayım derken oyundan bıktıran bi durum oluşmaması için bu durum gayet mantıklı , efsunlarını yazacağını zannetmiyorum zaten Bağırma bölümünden satacağı item 5 T ve üzeri olacağı için içgörü küresi almayada gücü yetecektir.
Tekrar söylüyorum önerinin muhattabı Adminler , oyuncular değil.

Anlamamak için kendini zorluyorsun sanırım. Ticaret yapmaya çalışanlar belirli bir miktar harcayacak vede bunun ile beraber çok fazla olan yazı miktarı azalacak. Ticaret yapayım derken oyundan bıktıran bi durum oluşmaması için bu durum gayet mantıklı , efsunlarını yazacağını zannetmiyorum zaten Bağırma bölümünden satacağı item 5 T ve üzeri olacağı için içgörü küresi almayada gücü yetecektir.

Burası paylaşım sayfası forumsa muhattabı oyunculardır adminlerin hepsi bu oyunu oynuyor değil + olarak sen şahsi görüşünü yazarsın herkez senin şahsi görüşüne yorum yapabilir buna sen karışamazsın. kendi çapında önerinin muhattabı adminler diyorsan konuyu açarken adminleri bir bir etiketlersin yada özelden mesaj atabilirsin. bencede söylediğin çok saçma satmak istenilen itemin efsun oranları yazılıp tekrar paylaşılabilir.

Sonuç itibariyle böyle bir şey istiyorsanız bunun muhattabı biz oyunculardır, bu istediğinizi konu açarak değilde özel mesaj atarak söyleyebilirdiniz :)

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri