Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Öneri İçgörü Küresi Eklensin.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SoGoooD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 727

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle 3 bayrağın birbirinin Genel bölümünden yazdığını görmesi çok iyi fakat bu beraberinde sorunlarda getirmekte. İtem satışı genel bölümünden yapıldığı için Bağırmaya yazanlarda aşırı fazla olduğu için Oyunu oynanmaz hale getiriyor çok fazla lag oluşturup bazen oyundan attırabiliyor.
Benim ve birçok arkadaşımın düşüncesi İtem göstererek satış yapmak isteyenler Helen Npc'sine eklenecek ve 50/100/200'lü olarak 50m'den aşağı olmamak üzere İçgörü küresi eklenmesidir. Böylelikle azalma olacaktır bu sorun ile alakalı.
Bilmem siz nasıl düşünürsünüz @Shorty;

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Güzel kardeşim benim bilgisayarımda kasma yapmıyor lagda yapmıyor , birçok kardeşimiz en iyiye sahip değil bunuda düşünerek cevap vermen gerekir diye düşünüyorum :) Onların forum hesabı olmadığı için isteklerini ben öneri olarak dile getirdim ki bunun muhattabı yöneticiler ;)

O arkadaşlarında bunu yapabilir dimi? :) Önceden 1m'e satılıyordu iç görü küresi ve bir itemi satmak için 1-2T para gidiyordu şuan lag oluyor diye paralı yapsınlar diyorsunda paralı olsa bu sefer adam itemin efsunlarını yazıp yine satmaya çalışacak yani bunun önüne geçilmez online kişi fazla en iyisi Sohbet Penceresini kapatmak :)
Öncelikle 3 bayrağın birbirinin Genel bölümünden yazdığını görmesi çok iyi fakat bu beraberinde sorunlarda getirmekte. İtem satışı genel bölümünden yapıldığı için Bağırmaya yazanlarda aşırı fazla olduğu için Oyunu oynanmaz hale getiriyor çok fazla lag oluşturup bazen oyundan attırabiliyor.
Benim ve birçok arkadaşımın düşüncesi İtem göstererek satış yapmak isteyenler Helen Npc'sine eklenecek ve 50/100/200'lü olarak 50m'den aşağı olmamak üzere İçgörü küresi eklenmesidir. Böylelikle azalma olacaktır bu sorun ile alakalı.
Bilmem siz nasıl düşünürsünüz @Shorty;

Eğer çok lag oluyor ise sohbet penceresini kapatıp oyununuzu oynayabilirsiniz.

Eğer çok lag oluyor ise sohbet penceresini kapatıp oyununuzu oynayabilirsiniz.

Güzel kardeşim benim bilgisayarımda kasma yapmıyor lagda yapmıyor , birçok kardeşimiz en iyiye sahip değil bunuda düşünerek cevap vermen gerekir diye düşünüyorum :) Onların forum hesabı olmadığı için isteklerini ben öneri olarak dile getirdim ki bunun muhattabı yöneticiler ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri