Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Öneri İçgörü Küresi Eklensin.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SoGoooD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 727

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Sonuç itibariyle böyle bir şey istiyorsanız bunun muhattabı biz oyunculardır, bu istediğinizi konu açarak değilde özel mesaj atarak söyleyebilirdiniz :)

Özel mesaja bakmıyor adminler , 2009 forum hesabım için tüm adminlere mesaj attım 2 aydır hiçbiri dönüş yapmadı halende yapan yok mecburen konu açılarak dile getirilir özel mesaj ile değil :))
Önerimede saygı duyman gerekir , bu fikrimde devam edecektir önerinin muhattabı Adminlerdir. Oyuncular sadece fikir beyan ederler Adminlerde buna riayet ederek gerekli çalışmayı başlatır veya başlatmazlar.

Burası paylaşım sayfası forumsa muhattabı oyunculardır adminlerin hepsi bu oyunu oynuyor değil + olarak sen şahsi görüşünü yazarsın herkez senin şahsi görüşüne yorum yapabilir buna sen karışamazsın. kendi çapında önerinin muhattabı adminler diyorsan konuyu açarken adminleri bir bir etiketlersin yada özelden mesaj atabilirsin. bencede söylediğin çok saçma satmak istenilen itemin efsun oranları yazılıp tekrar paylaşılabilir.

Bi önceki yorum senin içinde geçerli.

Oyun içerisinde ticaretle pek uğraşan birisi değilsin, değilsiniz sanırım. Oyun içerisinde eskiden npc de satılıyordu lakin kaldırıldı ki iyide oldu 1 item 3-5-10-50 defa yansıtılsa bile satılmadığı oluyor bir oyuncu sürekli bunlarlamı uğraşacak? Güzel düşünce yanlış öneri bunla ilgili bence farklı bir öneri sunulabilir.

Özel mesaja bakmıyor adminler , 2009 forum hesabım için tüm adminlere mesaj attım 2 aydır hiçbiri dönüş yapmadı halende yapan yok mecburen konu açılarak dile getirilir özel mesaj ile değil :))
Önerimede saygı duyman gerekir , bu fikrimde devam edecektir önerinin muhattabı Adminlerdir. Oyuncular sadece fikir beyan ederler Adminlerde buna riayet ederek gerekli çalışmayı başlatır veya başlatmazlar.

Zaten biz oyuncularda fikirlerimizi beyan ediyoruz :) Önerinize saygı duyuyorum ancak yanlış bir öneri olduğunu dile getiriyorum.

Son düzenleme:
Öncelikle 3 bayrağın birbirinin Genel bölümünden yazdığını görmesi çok iyi fakat bu beraberinde sorunlarda getirmekte. İtem satışı genel bölümünden yapıldığı için Bağırmaya yazanlarda aşırı fazla olduğu için Oyunu oynanmaz hale getiriyor çok fazla lag oluşturup bazen oyundan attırabiliyor.
Benim ve birçok arkadaşımın düşüncesi İtem göstererek satış yapmak isteyenler Helen Npc'sine eklenecek ve 50/100/200'lü olarak 50m'den aşağı olmamak üzere İçgörü küresi eklenmesidir. Böylelikle azalma olacaktır bu sorun ile alakalı.
Bilmem siz nasıl düşünürsünüz @Shorty;
Kardeşim Gayet Dedigin Dogru Bir Durum Oyun Çookk kasıyor ve o an oyundan atıor %100 sana katılıyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri