Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ssd sistemdeki işlemleri hızlandırdığı için ortada yavaşlık kalmaz yani kasmaz, tüm enerji sadece sisteme harcanmaz kullanıcıya da alan kalır, hdd hızlı işlemez ise bilgiler geç yüklenir bu da oynanan oyunu vs. etkiler, misal bir photoshop açarken dosyalarını yüklemesi sadece ram e bağlı değil hdd ye de bağlıdır. amd ucuz olduğu için artış gösteriyor ancak o kadar iyi değildir, boş demedim iş görmez dedim, ekran kartı işlemin ekrana gelmesini hızlandırır ssd çalışmasını hızlandırır yani ssd olmaz ise ekran kartı çok yüksek olsa dahi geç gelecektir.
SSD İşlemleri hızlandırır doğru.Fakat oyun içinde her hangi bir işlem yapılması söz konusu değil.Mouse - klavye vs. dışında.SSD sadece ara menüler yüklenirken daha hızlı yüklenir aynı daha hızlı format atmak gibi.Bu arada SSD konusunda verdiğin örnek ile ilgili ;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Gerektiğinde iş görüyor AMD.AMD dahili ekran kartlı performansı özellikle yeni çıkanlarını incelemediniz galiba.İntel dahili grafikten kaç kat daha iyi
AMD A10 - A8 Serisi dahili grafik işlemcisi ile gelen ekran kartlarına bakabilirsiniz Google'da.Ek olarak bir oyunda oyunun yüklenme hızı önemli değil oyun içi FPS önemlidir.Burada SSD tamamen devreden çıkar.Bu yüzden kesinlikle Ekran kartı lazım.Ek olarak şunu da belirtiyimki SSD kötü demiyorum.Oyunlarda neredeyse hiç işe yaramadığını söylüyorum.Fakat forman atarken - winrar oluştururken - oyun kurarken - hd film izlerken vs. hızlandırdığı kesin 
Arkadaşımız oyun pc si düzmeye çalışıyor, ssd gerekecektir mutlaka 1-2 oyunla kimse doymaz birden fazla yükleyeceği için eski tip hdd ler sıkıntı çıkaracaktır, ısısı vs. kontrolden çıkacaktır buda arkadaşa yeni bir hdd için ekstra maaliyet+ anakartın zarar görmesine ilişkin kasanın içinin komple değişmesi gerekebilir bu durumu yaşamıştım
AMD nin ekran kartlarına bir şey demiyorum iyiler ancak işlemcileri o kadar iyi değil, oyun pc lerinde amd ekran kartı iş görüyor ancak bir asus Nvidia nın yerini tutamıyor tabikide. ancak bütçeye en uygun ve üst düzeylerde ekran kartı üreten bir markadır AMD. FPS sadece oyun içine göre değerlendirilmez, pc'yi değerlendirerek ölçülür ki arka plan uygulamaları oyunu etkiler, bu durum ssd'nin gereksiz olmadığını gösterir, arka planda çalışan uygulamalar kasmaz ise görüntüde sorun çıkmaz yani ekran kartı zorlanmaz, oyunda bölümler açılırken dosyalar okunur bu kısımda hdd ve ram etkilidir, okuma ve yazma hızı düşük olan bir hdd oyunu geç kaydeder ve bölümleri geç açar.
AMD nin ekran kartlarına bir şey demiyorum iyiler ancak işlemcileri o kadar iyi değil, oyun pc lerinde amd ekran kartı iş görüyor ancak bir asus Nvidia nın yerini tutamıyor tabikide. ancak bütçeye en uygun ve üst düzeylerde ekran kartı üreten bir markadır AMD. FPS sadece oyun içine göre değerlendirilmez, pc'yi değerlendirerek ölçülür ki arka plan uygulamaları oyunu etkiler, bu durum ssd'nin gereksiz olmadığını gösterir, arka planda çalışan uygulamalar kasmaz ise görüntüde sorun çıkmaz yani ekran kartı zorlanmaz, oyunda bölümler açılırken dosyalar okunur bu kısımda hdd ve ram etkilidir, okuma ve yazma hızı düşük olan bir hdd oyunu geç kaydeder ve bölümleri geç açar.
Son düzenleme:
Arkadaşımız oyun pc si düzmeye çalışıyor, ssd gerekecektir mutlaka 1-2 oyunla kimse doymaz birden fazla yükleyeceği için eski tip hdd ler sıkıntı çıkaracaktır, ısısı vs. kontrolden çıkacaktır buda arkadaşa yeni bir hdd için ekstra maaliyet+ anakartın zarar görmesine ilişkin kasanın içinin komple değişmesi gerekebilir bu durumu yaşamıştımAMD nin ekran kartlarına bir şey demiyorum iyiler ancak işlemcileri o kadar iyi değil, oyun pc lerinde amd ekran kartı iş görüyor ancak bir asus Nvidia nın yerini tutamıyor tabikide. ancak bütçeye en uygun ve üst düzeylerde ekran kartı üreten bir markadır AMD. FPS sadece oyun içine göre değerlendirilmez, pc'yi değerlendirerek ölçülür ki arka plan uygulamaları oyunu etkiler, bu durum ssd'nin gereksiz olmadığını gösterir, arka planda çalışan uygulamalar kasmaz ise görüntüde sorun çıkmaz yani ekran kartı zorlanmaz, oyunda bölümler açılırken dosyalar okunur bu kısımda hdd ve ram etkilidir, okuma ve yazma hızı düşük olan bir hdd oyunu geç kaydeder ve bölümleri geç açar.
Özel mesajdan devam edelim en iyisi

[h=1]DayZ Sistem Gereksinimleri[/h][TABLE="class: data"]
[TR]
[TD="colspan: 2"][h=3]Minimum Sistem Gereksinimleri[/h][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İşletim Sistemi:[/TD]
[TD]Windows XP/Vista/7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Işlemci:[/TD]
[TD]Intel Pentium 4 @ 3.0 GHz / AMD Athlon 64 3500+[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RAM:[/TD]
[TD]1 Gb[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Disk Alanı:[/TD]
[TD]10 Gb free[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Video RAM:[/TD]
[TD]256 Mb[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ekran Kartı:[/TD]
[TD]nVidia GeForce 8600 / ATI Radeon HD 4350[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ses Kartı:[/TD]
[TD]DirectX Compatible[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ağ:[/TD]
[TD]Broadband Internet Connection for Online Multiplayer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Direct X:[/TD]
[TD]9.0c
[TABLE="class: data"]
[TR]
[TD="colspan: 2"][h=3]Önerilen Sistem Gereksinimleri[/h][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Intel Core i5 @ 2.66 GHz / AMD Athlon Phenom X4 @ 2.6 GHz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2 Gb[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10 Gb free[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]896 Mb[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nVidia GeForce GTX 260 / ATI Radeon HD 5770[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]9.0c[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="colspan: 2"][h=3]Minimum Sistem Gereksinimleri[/h][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Intel Pentium 4 @ 3.0 GHz / AMD Athlon 64 3500+[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1 Gb[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10 Gb free[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]256 Mb[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nVidia GeForce 8600 / ATI Radeon HD 4350[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]9.0c
[TABLE="class: data"]
[TR]
[TD="colspan: 2"][h=3]Önerilen Sistem Gereksinimleri[/h][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Intel Core i5 @ 2.66 GHz / AMD Athlon Phenom X4 @ 2.6 GHz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2 Gb[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10 Gb free[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]896 Mb[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nVidia GeForce GTX 260 / ATI Radeon HD 5770[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]9.0c[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)