farkmt2official 1
farkmt2official
cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Toplama Pc [Yardım]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xedas89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 974

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Hayırlı olsun.Fiyatına göre güzel bir sistem.Fakat belirtmek isterim ki arkadaşların aksine sistemdeki dahili ekran kartı Crysis'i kaldırmaz.Diğer oyunları düşük seviyede oynayabilirsin.
İntel'in yeni ekran kartlarında yükselme mevcut her ne kadar dahili olsada. Çok fazla performans alamayacağını belirttim ancak crysis'i kaldırmayacak kadar da değil. belki bir ssd+ram takviyesi yaparsa pc daha iyi bir seviyeye gelebilir veya harici bir ekran kartı ekleyebilir ancak bu ona aldığı kasanın fiyatı kadar bir masraf çıkarır ve bu özellikteki bir pc'de pcı-express var mıdır düşündürür.

İntel'in yeni ekran kartlarında yükselme mevcut her ne kadar dahili olsada. Çok fazla performans alamayacağını belirttim ancak crysis'i kaldırmayacak kadar da değil. belki bir ssd+ram takviyesi yaparsa pc daha iyi bir seviyeye gelebilir veya harici bir ekran kartı ekleyebilir ancak bu ona aldığı kasanın fiyatı kadar bir masraf çıkarır ve bu özellikteki bir pc'de pcı-express var mıdır düşündürür.

Fiyata göre gerçekten iyi bir sistem.İşlemciyi 2 Duo yapıp harici ekran kartı olsa daha iyi olabilirdi benimki gibi.İntel i3 - i5 serisi işlemcilerin hepsi hatalı.Eski Quad Core işlemciler gibi olamadılar :)

Bu tarz anakartların hepsinde PCI-x16 girişi vardır hemde 3.0 versiyonu.

Dahili ekran kartında yükseltme mevcut olsa bile kesinlikle harici performansı vermez.Gelişse bile çok büyük bir gelişme yok.Gerçek gelişme AMD işlemcilerde fakat oda bir yere kadar.Ek olarak SSD bu sisteme gereksiz olurdu çünkü SSD oyunlarda yüklemeleri hızlandırmaktan başka işe yaramaz.Konu daha fazla uzamasın ve amacı değişmesin.Sorun olursa özel mesaj ile bildir lütfen.iyi geceler...

Konu uzamıyor, arkadaş tavsiye istiyor bizde bildiklerimizi paylaşarak yardımcı oluyoruz. AMD işlemciler işe yaramazın teki, hissedarlar yeni işlemcileri bir halta yaramadığı için birbirlerine dava bile açtılar. SSD'yi sistemin hızı için söylemiştim çünkü ekran kartı düşük olursa sistemin yüklenmesi vs. kasmalar oluşuyor bu biraz önüne geçebilir, anakartı görmemiştim, dahili ekran kartı yükselmez zaten ben de harici takabilir ancak aldığı kasanın maaliyeti kadar çıkabilir dedim. Arkadaş aslında almadan önce birkaç yere başvursa imiş iyi edermiş ancak olan olmuş artık yükseltmeye bakar zaten bir süre sonra fazla iş görmediğini anlayacaktır ve mecburen yükseltmesini yapacaktır aksi halde pc aldığı ile kalır masada yatar, iyi geceler.

Son düzenleme:
Konu uzamıyor, arkadaş tavsiye istiyor bizde bildiklerimizi paylaşarak yardımcı oluyoruz. AMD işlemciler işe yaramazın teki, hissedarlar yeni işlemcileri bir halta yaramadığı için birbirlerine dava bile açtılar. SSD'yi sistemin hızı için söylemiştim çünkü ekran kartı düşük olursa sistemin yüklenmesi vs. kasmalar oluşuyor bu biraz önüne geçebilir, anakartı görmemiştim, dahili ekran kartı yükselmez zaten ben de harici takabilir ancak aldığı kasanın maaliyeti kadar çıkabilir dedim. Arkadaş aslında almadan önce birkaç yere başvursa imiş iyi edermiş ancak olan olmuş artık yükseltmeye bakar zaten bir süre sonra fazla iş görmediğini anlayacaktır ve mecburen yükseltmesini yapacaktır aksi halde pc aldığı ile kalır masada yatar, iyi geceler.

AMD işe yaramaz bir işlemci değildir.Türkiyede AMD artışı son zamanlarda iyice arttı.İntel daha iyi bir işlemci.Çok daha fazla iyi bana göre ama AMD boş bir işlemci değildir.Ek olarak Kasmayla SSD alakası yoktur.SSD sadece yükleme - kopyalama - winrar dosyası yazma - program açımı - bilgisayar açımı - hızlı format - oyun yüklenmeleri vs. hızlandırır.Kasmaları düzeltmez yani.Bu ekran kartı ve işlemci ile ilgili bir durum.İyi geceler...

Ssd sistemdeki işlemleri hızlandırdığı için ortada yavaşlık kalmaz yani kasmaz, tüm enerji sadece sisteme harcanmaz kullanıcıya da alan kalır, hdd hızlı işlemez ise bilgiler geç yüklenir bu da oynanan oyunu vs. etkiler, misal bir photoshop açarken dosyalarını yüklemesi sadece ram e bağlı değil hdd ye de bağlıdır. amd ucuz olduğu için artış gösteriyor ancak o kadar iyi değildir, boş demedim iş görmez dedim, ekran kartı işlemin ekrana gelmesini hızlandırır ssd çalışmasını hızlandırır yani ssd olmaz ise ekran kartı çok yüksek olsa dahi geç gelecektir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri