InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

McTuNa & Anka | Başlangıç

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan McTuNa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

McTuNa

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
16
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 3 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
27
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

:l03::l03::m08:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

:l03::l03::m08:
Öncelikle şunu belirterek başlayayım.Kendini geliştirme adına bişeyleri başarmaya çalşıyorsun video dizayn konusunda.Bu videoya neden daha önce bişey yazmadığınıda belirteyim, yazacak bi önemi olmadığı içindir.Zaten 'kanka' diyim nınjamı deniyorum diyipte bu tarz bi video çektiğinide söyleseydinde daha neşeli kareler çıkartırdık sana.Nınjanın skil denemesine izin verdiğim içinde mutlu oldum şimdi.Her neyse konu daha fazla saçma yerlere gitmesin diye post atma gereği duydum.Merak edenlere şunu belirteyim vs atmış halim değil atsaydım video çekecek kadar uzun sürmezdi diyorum, nice güzel videolara. DOSTlara selam olsun şehir dışındayım cuma akşamı aranızdayım nasipse.Allaha Emanet olun sizi seviyorum TEKSAS.

Şunuda söyleyim vakit ayırmıyorum forumdan geçen muhabbetlere.Oyundan ulaşabilirsiniz bana.Haberim olmuyor yani burda yazılıp çizilenlerden.Bunu bir kabullendi yada bişey yazamıyor niteliğinde algılamayın.
iyi iyi tunacım sevdim :)

başarılı kardeşim ;) devamını bekliyoruz :cay:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri