- Konular
- 26
- Reaksiyon Skoru
- 269
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ben olsaydım senn yerinde kendimden utanırdım adam hem bos çar hem sende kutsama var adamn elde bide zehir var runik olsa napcan çookk merak ediom
ya meraktan , taşıma su ile değirmen dönmez.
- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 89
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
:l03::l03::m08:
Öncelikle şunu belirterek başlayayım.Kendini geliştirme adına bişeyleri başarmaya çalşıyorsun video dizayn konusunda.Bu videoya neden daha önce bişey yazmadığınıda belirteyim, yazacak bi önemi olmadığı içindir.Zaten 'kanka' diyim nınjamı deniyorum diyipte bu tarz bi video çektiğinide söyleseydinde daha neşeli kareler çıkartırdık sana.Nınjanın skil denemesine izin verdiğim içinde mutlu oldum şimdi.Her neyse konu daha fazla saçma yerlere gitmesin diye post atma gereği duydum.Merak edenlere şunu belirteyim vs atmış halim değil atsaydım video çekecek kadar uzun sürmezdi diyorum, nice güzel videolara. DOSTlara selam olsun şehir dışındayım cuma akşamı aranızdayım nasipse.Allaha Emanet olun sizi seviyorum TEKSAS.
Şunuda söyleyim vakit ayırmıyorum forumdan geçen muhabbetlere.Oyundan ulaşabilirsiniz bana.Haberim olmuyor yani burda yazılıp çizilenlerden.Bunu bir kabullendi yada bişey yazamıyor niteliğinde algılamayın.
Son düzenleme: