Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Ben Güzel Cirkin tanımam :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoBLeBLooD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

HA HA HA TAKTIGINIZ TEK NİCK BEN OLMUSUM CÜNKÜ ZAMANINDA İYİ KOYMUŞUM HADİ EYW :m08:

Şu serverda hiç bir vs mizde beni 1kere bile kesemedin :)

Aga sende mong basıyosun ama aşağıdan fazla mong basma savaşada kalsın diyosun. Oyunda böyle bir altarnetif varsa kullanacaksın aga onda her türlü iksir var demek hiç olmamış.

Cirkin hergün alttan bitki arayan ben deilim sensin, hergün alttan enerji parçası yansıtan ben deilim sensin, başka bi konuya gelirsek videodada görüldüğü gibi enerji basmasan, mong basmasan zaten ayakta duramazsın okadar az vurmamın sebebi basmış olduğun enerjiler ve monglar ayrıca tekrar ws teklf etmişsin yenilen pehlivan güreşe doymaz bakalım daha seni kaç defa kesçem merakla bekliyorum...

Cirkin hergün alttan bitki arayan ben deilim sensin, hergün alttan enerji parçası yansıtan ben deilim sensin, başka bi konuya gelirsek videodada görüldüğü gibi enerji basmasan, mong basmasan zaten ayakta duramazsın okadar az vurmamın sebebi basmış olduğun enerjiler ve monglar ayrıca tekrar ws teklf etmişsin yenilen pehlivan güreşe doymaz bakalım daha seni kaç defa kesçem merakla bekliyorum...

Öncelikle Tebrikler. ! Ama bunlar harbi boş laflar ikinizi de tanımıyorum ama sen horoz gibi dikleniyosun. Dikkat et keserler seni bir gün oyunda olan bir özellik ise kullanır yok aşağıdan bağırıyo bitki alınır, enerji basiyo falan filan bunları geçiceksin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri