onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ben Güzel Cirkin tanımam :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoBLeBLooD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

BİLSEYDİM SENİNDE BÖYLE KONUSACIĞINI KIZILDA 3-0 LIK mağlubiyetini videoya alırdım arkadaşım boş tantana yapma burda carının gideri varsa vs teklifinde bulun bana 12 13 yaşındaki elemanları doldurupta eternal böyledir şöyledir yazıp kafa ütülemeyin yoksa ezer gecerim her zamanki gibi :m08:

Ben Kalender Meşrebim Güzel Cirkin tanımam tekrar karşıma çıkarsan yine ezer geçerim :m08:

Çirkin şey senin çarının gideri varmı ki benim çağırdığım vs ye gelemiyorsun :o

Ha Ha Ha 1.cisi bana enerji kristali basmıcaz dedin 2.cisi 1-1 TOPLAMA İTEMLERLE GELMİCEM SENDE TAKMA DEDİN MADEM OKADAR ERKEKSİN ATALIM HEMEN BU GECE 1-1 ENERJİLİ MONG LU BAK BAKAYİM CANIM GİDİYOR MU BENİM PC DEN VİDEO CEKERİM SANA , İŞTE SEN BUKADAR ERKEKSİN Kİ VERDİĞİN SÖZDE DURAMIYOSUN UNUTMA BENİ BİLEN BİLİYOR SENİ NASIL AĞLATTIGIMIDA BİLİYOLAR EĞER CESARETİN VARSA VS TEKLİFİNDE BULUNABİLİRSİN TEKRARDAN , HER ZAMAN DEDİĞİM GİBİ SEN ANCA BU LAFLARINI CAKMA ETERNAL'AİLENE YEDİRİRSİN HADİ EYV :)
Senin manaların bitmez gözüm ya potun biter ya enerji basmamışındır vs. ama eminim sen o vs de ne bulduysan basmışsındır seni tanıdığımdan söylüyorum bunu :)

Son düzenleme:
HA HA HA TAKTIGINIZ TEK NİCK BEN OLMUSUM CÜNKÜ ZAMANINDA İYİ KOYMUŞUM HADİ EYW :m08:

Senin koyucağın tek şey bahane mesaj'ları o kadar musayı adamsan vs ye çağırıyorsun ama benim çağırdığım vs ye gelemiyorsun :o korkunu yenersen pm atarsın ben burda olucam :m08:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri