InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ben Güzel Cirkin tanımam :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoBLeBLooD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ha Ha Ha 1.cisi bana enerji kristali basmıcaz dedin 2.cisi 1-1 TOPLAMA İTEMLERLE GELMİCEM SENDE TAKMA DEDİN MADEM OKADAR ERKEKSİN ATALIM HEMEN BU GECE 1-1 ENERJİLİ MONG LU BAK BAKAYİM CANIM GİDİYOR MU BENİM PC DEN VİDEO CEKERİM SANA , İŞTE SEN BUKADAR ERKEKSİN Kİ VERDİĞİN SÖZDE DURAMIYOSUN UNUTMA BENİ BİLEN BİLİYOR SENİ NASIL AĞLATTIGIMIDA BİLİYOLAR EĞER CESARETİN VARSA VS TEKLİFİNDE BULUNABİLİRSİN TEKRARDAN , HER ZAMAN DEDİĞİM GİBİ SEN ANCA BU LAFLARINI CAKMA ETERNAL'AİLENE YEDİRİRSİN HADİ EYV :)

Bu Cirkin adlı kişinin yapmış olduğu yorumdur oyunda mong varsa enerji kristali varsa kullanılır bilip bilmeden yorum yapma kardeşim bida Cirkinin yorumu üzerine yapılmış bi yorumdur benimki kendisi sanki basmıyo kalkmış benim enerjime laf etmiş tüm yorumları okuduktan sonra yorum yaparsanız seviniriz....

Başlık için tebrikler.

MikoBey

Öncelikle Tebrikler. ! Ama bunlar harbi boş laflar ikinizi de tanımıyorum ama sen horoz gibi dikleniyosun. Dikkat et keserler seni bir gün oyunda olan bir özellik ise kullanır yok aşağıdan bağırıyo bitki alınır, enerji basiyo falan filan bunları geçiceksin

Tebrik ederim ilk adam akıllı post.

Senin manaların bitmez gözüm ya potun biter ya enerji basmamışındır vs. ama eminim sen o vs de ne bulduysan basmışsındır seni tanıdığımdan söylüyorum bunu :)
Senin koyucağın tek şey bahane mesaj'ları o kadar musayı adamsan vs ye çağırıyorsun ama benim çağırdığım vs ye gelemiyorsun korkunu yenersen pm atarsın ben burda olucam
Şu serverda hiç bir vs mizde beni 1kere bile kesemedin
Cirkin hergün alttan bitki arayan ben deilim sensin, hergün alttan enerji parçası yansıtan ben deilim sensin, başka bi konuya gelirsek videodada görüldüğü gibi enerji basmasan, mong basmasan zaten ayakta duramazsın okadar az vurmamın sebebi basmış olduğun enerjiler ve monglar ayrıca tekrar ws teklf etmişsin yenilen pehlivan güreşe doymaz bakalım daha seni kaç defa kesçem merakla bekliyorum...

HaşHaşi Bunlar Haşhaşii;
Cemaat Gibisiniz yav.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri