Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Saman Mı? Sura Mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IxXYusufXxI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 694

Hangisi????

• Sura Mı?

• Saman Mı?

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

IxXYusufXxI

Level 1
Üye
Konular
15
Reaksiyon Skoru
7
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 11 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
47
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Size Tekrar Bir Tartışma Konusu Açıcam

Arkadaşlar Çoğu Kişinin aklında bu soru vardır...Sura mı? Saman mı?

Sura'yla başlıyalım:
Sura güçlü bir karakterdir... Ws lerde gayet iidir ama çok zor kasılır genellikle zaten köyde sura ve savaşçı görürüz ws attıkları için zor kasılırlar çünkü...Nerde kalmışdık.
Suralar küçük lwlken büyük lwl yatırabilirler!Ama nedense Saman engelinde takılırlar...Saman'dan konu açılmışken bence en iyi karakter saman...
Çünkü 70 lwl saman 70 lwl bi surayı çok rahat alabilir...

Saman'la devam edelim:

Saman agresif bi'karakter samanlar genellikle büyük lwl olur çünkü saman olmak bi avantaj... Büyük lwller samanları kata ve benzeri yerlere çağırıp kasarlar (kritik için)
Wslerde iidir (25-99) lwl arası...
Suralarla ws de benim favorim her zaman samandır...
Saman en sevdiğim karakter ve bence en iyi karakterdir bunu üstede dile getirdim...Çünkü dile getirmekden kaçınmam çünkü doğru!
Neyse Samanlar kasılma konusunda falan avantajlı dedik..
.

Arkadaşlar Aklıma bir Fikir geldi...
Bana 2 tane m2 oynayan kullanıcı lazım...Aynı serverlarda çar açıcaklar birisi saman birisi sura olucak...Hangi beceriyi aldıklarına karışmıyorum...

İlgilenenler Lütfen bana mesaj atsın...

+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls+Rep Pls

Ankete lütfen katılın!!!

:l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03:Saman:
10rv6.jpg

Sura:
61041694.png

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri