xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

4Story Karakter Bilgisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IxXYusufXxI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Hangi karakter????

• Düzenbaz Mı?

• Okçu Mu?

• Çağrıcı Mı?

• Savaşçı Mı?

• Büyücü Mü?

• Rahip Mi?

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Yine Ben...Yeni Bir Konuyla Karşınızdayım

Size 4Story'de ki karakterlerin bilgilerini vericem ve tavsiyeler:

Düzenbaz:Benim Favori karakterim korkutucu bir ninja!!!!
Bir çok skili vardır...Mesela düsüşünüzü yavaşlatacak bir skill adamın baygın kalmasına yarayan bi skill ve benzeleri...
+basmak düzenbaz'da kolaydır iteminizi eyer +4 veya üstü yaparsanız (8-16 lwl arası)Çok ii olursunuz gennellikle 100 ve üstü vurursunuz 60 dan az vurmazsınız!!!!
Ws lerde tavsiyem adamın yanında başlayın ve hemen baygınlık skilini kullanın...

Okçu:Buda başka bir 4Story karakteri... Bu karakter genellikle soğuk bir şekilde avına yaklaşmadan öldürür hasar almadan öldürebilirsiniz...
Okçular uzak atışlarda gayet iiddir.. 10mmx200mm çevresinde slotlara okla vuramassınız eyer 10mx2=20m ile vurabilirsiniz...Ws lerde 8 lwlken gelen hız skilini kullanarak 10mx2=20m arasında adamdan uzaklaşın ve teker teker okunuzla size yaklaşmadan yatırın...
+basmak biraz zordur +6 da genellikle yanar ama +6 engelini geçerseniz +12 ye kadar rahat basarsınız...
Okcuda Oka +basmak için direk +6 engellini (4-10) lwl arası geçebilirsiniz...
Size Patlayıcı uzamanından gelen görevle +6 yaya sahip olabilirsinz...

Savaşçı:Yakın Dövüş sanatını kullanan bir karakter...Canı diyer karakterlere göre çok fazladır...Fiziksel zararı çok iidir ama savunma-hareketlilik-bilgelik gibi özellikleri iyi değilidir...Savaşçılara uyan karakterler Felinlerdir...
Savaşçılar'da +basmak konusunda bilgim yok...Ws lerde düzenbazda olduğu gibi rakipinin tam yanında olun...Ayrıca savaşçının başka bir özelliği balta fırlatabilir sadece savaşçıya özel...

Çağrıcı-Büyücü-Rahip:3'de bir magic uzmanıdır...Hepsinin çok ii skilleri vardır uzaktan saldırı hasarları ii değildir...Eyer Büyücü-Rahip veya Çağrıcıysanız yanınıza slotları çağıra bilrisiniz ama skilin seviyesine göre ilk seviyede sadece 1 slot çağırabilirsiniz...
[/FONT]

Sanırım başka birşey kalmadı lütfen konuyu okumadan yorum yazmayın ayrıca lütfen ankete katılın

LÜTFEN+REP PLSLÜTFEN+REP PLSLÜTFEN+REP PLSLÜTFEN+REP PLSLÜTFEN+REP PLSLÜTFEN+REP PLSLÜTFEN+REP PLSLÜTFEN+REP PLSLÜTFEN+REP PLSLÜTFEN+REP PLSLÜTFEN+REP PLSLÜTFEN+REP PLSLÜTFEN+REP PLSLÜTFEN+REP PLSLÜTFEN+REP PLSLÜTFEN+REP PLSLÜTFEN+REP PLSLÜTFEN+REP PLSLÜTFEN+REP PLSLÜTFEN+REP PLSLÜTFEN+REP PLSLÜTFEN+REP PLSLÜTFEN+REP PLSLÜTFEN+REP PLSLÜTFEN+REP PLSLÜTFEN+REP PLSLÜTFEN+REP PLSLÜTFEN+REP PLSLÜTFEN+REP PLSLÜTFEN+REP PLSLÜTFEN+REP PLSLÜTFEN+REP PLSLÜTFEN+REP PLSLÜTFEN+REP PLSLÜTFEN+REP PLSLÜTFEN+REP PLSLÜTFEN+REP PLSLÜTFEN+REP PLSLÜTFEN+REP PLSLÜTFEN+REP PLSLÜTFEN+REP PLSLÜTFEN+REP PLSLÜTFEN+REP PLSLÜTFEN+REP PLSLÜTFEN+REP PLS

UZUN BİR KONU OLDU İYİ GÜNLER!!!!!

:l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03::l03:

saol ellerine sağlık çok güzel olmuş fakat benim favorim rahip :) 18 levelim bütün kutsamalarımı yapıyorum , 30 level bi okçuyu öldürdüm :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri