Ramini vs. kontrol et demek istedim bazıları değiştiriyor.Kasanın üstünden baktıgımda Herşey yerli yerinde kalıyor gerçi tam olarak neye bakmam lazım onuda anlamadım ama![]()
Kasanın üstünden baktıgımda Herşey yerli yerinde kalıyor gerçi tam olarak neye bakmam lazım onuda anlamadım ama![]()
Sorun büyük ihtimal bundan değilse bilgisayarcı acemidir.Benim bilgisayarımı önceden yaptırdığım yerden bilgisayarım genel olarak 4,3 puan alıyordu.Daha sonra yani yaklaşık 2 sene önce bilgisayarcımı değiştirdim ve aynı bilgisayar 4,9 aldı.Tüm parçalar aynıydı.Tavsiyem bilgisayarcını değiştirmen.Ek olarak bilgisayarım önceden 1 ay demeden formatlık oluyordu.Şimdi ise Anti-Virüs progrmaı olmadan bile 4-5 ay rahat gidiyor.Aslında formatlık durum olmuyor ama ne olur ne olmaz

Sorun büyük ihtimal bundan değilse bilgisayarcı acemidir.Benim bilgisayarımı önceden yaptırdığım yerden bilgisayarım genel olarak 4,3 puan alıyordu.Daha sonra yani yaklaşık 2 sene önce bilgisayarcımı değiştirdim ve aynı bilgisayar 4,9 aldı.Tüm parçalar aynıydı.Tavsiyem bilgisayarcını değiştirmen.Ek olarak bilgisayarım önceden 1 ay demeden formatlık oluyordu.Şimdi ise Anti-Virüs progrmaı olmadan bile 4-5 ay rahat gidiyor.Aslında formatlık durum olmuyor ama ne olur ne olmaz![]()
Haklı olabilirsin en iyisi başka bir bilgisayarcıya götürmek kasanın içini açtıgımda işlemciyi sogutan büyük fan'ın oynadıgını gördüm çıkaramadımda ondan olabilir fazla dürdüklersem kırarım diye korkuyorum
elimin ayarı yok sanırım.Ramini vs. kontrol et demek istedim bazıları değiştiriyor.
Bilgisayar elime geçer geçmez baktım öyle şeylere

Bilgisayar elime geçer geçmez baktım öyle şeylere![]()
Tam bilmiyorsan bakmakla olmuyor aslında her zaman
Örneğin 1600 MHz ram ile 1333 MHz ram görünüş olarak aynı fakat performans olarak farklıdır.Ama ben böyle bir şey yapacağını sanmıyorum bilgisayarcının.Sorun işlemci fanından veya fandan olmayabilir.BİOS ayarlarına da bakması lazım.O yüzden en güzeli yeni bir bilgisayarcıya götür ve sorununu iyice anlat.- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...