farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Pc yavaşlama sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dontstay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 845
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar ben PC'yi tamire götürmüştüm geldiginde birden bilgisayarım yavaşladıgını farkettim İşlemcim çok kasıyordu neden bilmiyorum size sormak istedim önceden işlemcim 5.6 oran verirken simdi 4.2 veriyor oyun oynayamaz hale geldim bazıları bilgisayarın ısınmıştır dedi ama sıcaklıktan anlamadım bi el atın lütfen

AMD OverDriver
Sıcaklık - 46 C - Fan Hızı - %43 -

Bilgisayar özelliklerim
Ekran kartı : Ati Radeon HD 6670 '' 2 GB ''
2 GB Ram

Önceden Skyrim'i full ayarlarda sıkıntısız oynardım simdi CounterStrike oynarken bile PC aşırı donuyor yardım lütfen.

Sanal belleğin düşük olabilir. Gir bi bak ben 1gb RAM başına 3000 yapıyorum. Sen en az 4000 4500 yap ondan olabilir.

Birde dün kasayı açtım sadece power Led'nin takılı oldugnu gördüm buda yavaşlatırmı bilgisayarı ? bilgisayarım geldiginden beri kapanmıyor kasadan kapandı diye ses geliyor ama kapanmıyor fişini çekmek zorunda kalıyorum.

Kasadaki parçaları kontrol et tamirci almış olabilir, içini bir temizle, puan hesaplanırken her şey kapalı olsun o anki durumuna göre rapor veriyor, yüklü olan programlar eskisine kıyasla daha ağır ve daha çok olabilir.

Kasanın üstünden baktıgımda Herşey yerli yerinde kalıyor gerçi tam olarak neye bakmam lazım onuda anlamadım ama :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri