noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Foruma veda azrailkadir27

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan azrailkadir27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 679
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar çok uzun zamandır elym2 ve Turkmmo da sizlerle güzel ve eglenceli vakitler geçirmekteydim. Hepinize teşekkürü borç bilirim. Çok iyi dostlar edindim. Gerçekten buraya kaliteli insanlar takılıyor @DN Angel ; @Mruqurr ; @akonda ; en iyi dostlarım idi her konuda dinlemeyi bildiler. Tabi forumundaki tüm arkadaşlar öyleydi ama bunlar bir ayrı ;) Elym2 deki hesabımı devir ettim. Bundan sonra sadece işlerime bakıcam. Bırakmamdaki gaye sebeb belki hepinizi şok edicek fakat istiyene kanıtta verebilirim. Bizzat oyunda ve forumda yolsuzluk gördüm ve bu beni rahatsız etti. Biz destanda oynarken böyle birşey Shorty den asla görmedik fakat birleşme sonucu gm kadrosunda veya forumda bazı kişilerin illegal yollarda gezdigini fark ettim. Sözün özü bende bu forumda yükselmek istedim forum gerçekten kaliteli @admin ; @peacemackers ; onları tebrik ederim. Hakkı olan ki itinayla kimsenin hakkına girmemeye özen göstererek eglendim, helal eder inşallah. Herkeze hayatında basamak basamak başarılar dilerim. İnşallah hiçkimse Allah katında mahcup olmaz. Saglıcakla kalın. Bana özelden ulaşmak istiyenler bugün içerisinde özel mesaj atsın son günüm bilginiz olsun. Herkeze eglenceli vakitler..

Moderatör tarafında düzenlendi:
"Yolsuzluk" kanıtlarını atar mısın merak ettimHayatında başarılar

Admin ve co admin mevkileri kayıtları isterse yayınlıyacam. Yayınladıgım taktirde yasal suç işlemiş olurum. farklı durumlar var.. Sosyal hesaplarda var arada forum kurallarını degil insan haklarını ihlal etmek bize yakışmaz gidişimiz şereflice olsun. Israrla isterse veririz.

Son düzenleme:
Hayatınızda başarılar dilerim,oyundaki "yolsuzluk" muhabbeti kanıtlarınız mevcutsa ticketten gönderin inceleyelim veya adminlere direk özel mesaj atabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri