cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Bedava alan adı vb konulara dıkkat

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trspp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 354
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arada bir karşılaştıgımız bazı konularda bedava alan adı vb içerik yayınlanıyor.Arkadaşlar bedava alan adı diye bir bir olay söz konusu olamaz bunu aklınızdan çıkartmayın 10 tl ye .com alan adı alabilme şansınız bile var iken böyle yollara hiç girmeyin
Nedenmi:

1-konularda genelde domain die anlatılıyor fakat verdikleri genelde subdomain olur yani alt alan adı
2-verdiği trafik ve alan genişliğini belirtmezler bu çok önemli alan genişliği bir panelle işiniz bitecek ise ne ala ama trafik düşük ise siteniz 15-20 kişi aynı anda baksa hata verecektir
3-herşeyden önemlisi size verilen bir subdomain ise ve siz bunu kullanır iseniz yani serverinizin panelini bu alt alan adına kurar iseniz serverinizin bilgilerini o adama vermiş sayılırsınız bunu bilin
örnek veriyorum benim bir alan adım var die dielim sub domain açtım
bu aslında size verilmiş gibi görünür fakat hala benimdir bu alt alan adını ben kontrol ederim sana ftp bilgilerini versem ne yazar domain bende nasıl olsa c-panel vasıtası ile şifreleri değiştirsen bile tekrar bulabilirim ve confing.php veya baglan.php dosyasını indirir senin ip aderisini ve navicat şifreni alırım

bu konuyu dolandırılıcıga dikkat çekmek için açtım aldanmayın ve unutmayın bedava alan adı bedava host bedava domain diye birşey yoktur akıldan cıkmasın bu

bedava alt alan adı bedava host bedava subdomain vardır ve veren büyük çaplı hostinger şirketleride görmüşümdür bunu
nerde kullanırıız deneme yapar iken kendimizi geliştirmek için ama kullanmak için bu bize yetmeyecektir çünki hem alan genişliği hemde trafik olarak bize yetmez

alan genişliği: disk boyutudur ftp yolu ile dosyalarınızı attıgınız yerin boyutudur bir metin2 paneli için aşagı yukarrı 10 mb bir alan yetmekte ama büyük çaplı projeler için alan adı yüksek tutulmalıdır

trafik: web sitenizde bir kaç adet boru geçtiğini hayal edin ve bu boru sayısı 5 olsun sizin veb sitenize 10kişi aynı anda girmek istiyo ve bu borular tıkanıyo olay da bu şekilde trafik özellikle sosyal siteler vb sitelerde yüzksek tutlmalıdır web sitenizin hata vermesi genelde bu sebebden kaynaklanmaktadır

konuyu bir süre kapatmaz isek iyi olur saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri