Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Kimsenin arkasından konuşmuyoruz çok şükür.![]()
Milletin itemleri ile krallık yapmiyorduk bizde

Server'da herkes birbirini çok iyi biliyordu konuşmaya gerek yok :f48:
Aynen öyle sadece çenenin çalıştığını da bilen çoktu

Benim yaptıklarımın bir tanesini yapabiliyor olsaydın bu durumda olmazdın bunu unutma forumda çocuklar gibi ağladığını unutmuş değiliz günlerce ne ağladın forumda çarım ban yedi diyerekten bana laf ediceğine önce bir kendine bak ölç biç sonra çene yap benim çenem çalışmış olabilir belki en azından bug yapmadık :f15:
Buda sana son postumdur umarım yaptıklarını hatırlarsın ve mesaj atmazsın rezil olduğun bir çok yer var çünki ^^
iyi forumlar.
Buda sana son postumdur umarım yaptıklarını hatırlarsın ve mesaj atmazsın rezil olduğun bir çok yer var çünki ^^
iyi forumlar.
Benim yaptıklarımın bir tanesini yapabiliyor olsaydın bu durumda olmazdın bunu unutma forumda çocuklar gibi ağladığını unutmuş değiliz günlerce ne ağladın forumda çarım ban yedi diyerekten bana laf ediceğine önce bir kendine bak ölç biç sonra çene yap benim çenem çalışmış olabilir belki en azından bug yapmadık :f15:
iyi forumlar.
Sen mi beni rezil ediceksin
Buraktan aldiğin set ile saridakilerle itemine vs atiyordun ve utanmadan itemi istiyordun,ben forumda itemlerim çalınınca konu açtım fakat hiç değilse hakkım olan bir şey için konu açtım. Sen milletin sana hediye ettiği itemleri bile satan bir insansı.Bu arada çünki değil çünkü olacak o