mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Burak çebi kralmııış :dd

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan llSpeeDyll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

VAYBE ELY2#2 DE OYNAYAN KARDEŞLERİM GÖRÜN GÖRÜN BURAK ÇEBİ KRALMIIŞ :DDDDD

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

eyvallah canerim bunlar boyle dunya malını kar sayarlar demek benden gidenleri gorseler ne yaparlar @Öğeyi görmek için üye olmalısınız.;

Basına Gelmeyene Kadar Ogrenemıyecekler,Ama Gun Gelıcek Hak Edenlere Saygıyı Duymayı Ogrenecekler. Kımsenın Kısıyı Karalamaya Hakkı Yok Gerekırse Haddınıde Bıldırırız.
:)

Emin ol o kadar seti tek basina cikarmadi :D
:):D

Sende Saygıyı Hak Edıyorsun,Hak Edenlere Saygı Duyulması Gereklı Yanı
:)
Kıme Sarkmış Aslanım Soyle Bızde Bılelım

Caner Senınle Karsılastırılamayacak Kadar Adam,Durust,Guvenılır, Bırısı Laflarına Dıkkat Et

Amk Ergenlerıyle Ugrasıcak Vakdımız Yok Bızım Aslanım

Gıt Evınde Yat Uyu Fazla Sesın Cıkmasın Mılletın Itlıgınıde Yapma.

Çok Ozur Dılerım Admınlerım. Kendımı Tutamadım.
Bak Her Kım Olursa Olsun Sozum Her Keze Farklıdır.

Burakda Eskı Bır Arkadasımdır.

O Kadar Haksız Yere Banlandıgında Sızın Gıbı Oyundan Gıtmedı Hırs Yapıp Saglam Setler Yapdı.

Belkıde Serverın En Iyı Savascısı Onda !

Bu Arkadas Taraflı Tarafsız Saygıyı Hak Edıyor

Kısıyle Ugrasmanın Ne Tur Bır Amacı Var Bılmıyorum,Ama Kımse O Kadar Agır Kayıpların Ardından Buyuk Saglam Setler Cıkaramaz. Yazılarımda Item Mevzusundan Bahsetmıyorum , Arkadasımız Gereklı Kısılerın Her Zaman Arkasındadır Ne Yonden Olursa Olsun. Ama Arkadas Sana Çar Verıyor Ve İşin Bıttıkden Sonra Arkanı Donup yOK Sayıyorsan, O Ayıp Buragın Ayıbı Degıl Senın Ayıbındır.

Kısıyı Kotulemenın Sana Bır Faydası Yok Herkez Kendııne Baksın.
eğer ben seni korumalı alanda konuşturuyosam ve sen benden kaçıyosan birde benim karşıma 1-1 çıkacak cesaretin yoksa evet senin kralınım varsa itirazı olan beklerizzz

O Kadar Haksız Yere Banlandıgında Sızın Gıbı Oyundan Gıtmedı Hırs Yapıp Saglam Setler Yapdı.

Kısıyle Ugrasmanın Ne Tur Bır Amacı Var Bılmıyorum,Ama Kımse O Kadar Agır Kayıpların Ardından Buyuk Saglam Setler Cıkaramaz. Yazılarımda Item Mevzusundan Bahsetmıyorum , Arkadasımız Gereklı Kısılerın Her Zaman Arkasındadır Ne Yonden Olursa Olsun. Ama Arkadas Sana Çar Verıyor Ve İşin Bıttıkden Sonra Arkanı Donup yOK Sayıyorsan, O Ayıp Buragın Ayıbı Degıl Senın Ayıbındır.

eyvallah canerim bunlar boyle dunya malını kar sayarlar demek benden gidenleri gorseler ne yaparlar @deagle147;

Moderatör tarafında düzenlendi:

Emin ol o kadar seti tek basina cikarmadi :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri