- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Eski sistemdeyken çoğu kişi lwden dolayı silahını Beta yapmamıştı az vuracak diye saolsun ÇOK fazla ilgilendikleri için sadece 1 gecede bizlere danışmadan yenilik adı altında bir şey yaptılar serverde yeni başlayan arkadaşların hakkını yiyip çift yarı bonussuz 80 silahları yaptılar sadece o bizlerle ÇOOK ilgilenen Gmye sesleniyorum kendini swye yeni başlayan user yerine koy ve yeniliklerin tadını çıkar iyi forumlar
)
)- Katılım
- 3 Nis 2013
- Konular
- 117
- Reaksiyon Skoru
- 70
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bu Saydıkları Genellıkle ely#4 Serverınde Goze Çarpan Sorunlar
Bu Saydıkların Arasında Oyle Bır Duzensızlık Gozume Çarpdıkı Oda ''Adalet''
Bu Serverde En Ufak Bır Adalet Yok Ben Şahsen Yaşadım Resım Ss Iyle Suresız Ban Yıyen Bırısıyım.
Onu Geçdım;
ely#4 Serverındekı Itemlerın Degerlerı; (Cıft Yarı Yok)
O Zaman Trıtonun Bır Manası Kalmadıkı
Her Zaman Sonradan Guncelleme Yapıyorsunuz Her Isınız Genellıkle Zamansız Yapılıyor.
Artık Bundan Sıkıldık Yonetımde Çatlaklar Var Bunların Nedenıne Ust Yetkılılerın Gorevını Yarım Ve Ozensız Yapmasından Kaynaklanıyor Elym2 Nın Temelı Hıc Saglam Degıl ;
Suan Oyuncular Oynuyor Iyı Hos Ama Ben Bu Oyunun 3 4 Ay Sonra NeHale Gelıcegını Dusunemıyorum Artık.
Yonetımdekı çatlakların Gıderılmesını , Oyunda Rast Gele Atılan Banları, Yarım Yamalak Gelen Guncellemeler,Donusumler, Ve En Onemlısı Herkeze Esıt Muamele Yapılmasından Yanayız.
Yenı Yonetım,Oyuna Heyecn Katacak Degısımler,Oyuncuların Dıkaktını Cekecek Oduller Istıyoruz.
Bıze Sorulmadan Guncelleme Yapılmasını Istıyoruz Çok Şey Degıl Azcık Userlerle Ilgılenmenızı Istıyoruz.
Bu Serverde En Ufak Bır Adalet Yok Ben Şahsen Yaşadım Resım Ss Iyle Suresız Ban Yıyen Bırısıyım.
Onu Geçdım;
Her Zaman Sonradan Guncelleme Yapıyorsunuz Her Isınız Genellıkle Zamansız Yapılıyor.
Artık Bundan Sıkıldık Yonetımde Çatlaklar Var Bunların Nedenıne Ust Yetkılılerın Gorevını Yarım Ve Ozensız Yapmasından Kaynaklanıyor Elym2 Nın Temelı Hıc Saglam Degıl ;
Suan Oyuncular Oynuyor Iyı Hos Ama Ben Bu Oyunun 3 4 Ay Sonra NeHale Gelıcegını Dusunemıyorum Artık.
Yonetımdekı çatlakların Gıderılmesını , Oyunda Rast Gele Atılan Banları, Yarım Yamalak Gelen Guncellemeler,Donusumler, Ve En Onemlısı Herkeze Esıt Muamele Yapılmasından Yanayız.
Yenı Yonetım,Oyuna Heyecn Katacak Degısımler,Oyuncuların Dıkaktını Cekecek Oduller Istıyoruz.
Bıze Sorulmadan Guncelleme Yapılmasını Istıyoruz Çok Şey Degıl Azcık Userlerle Ilgılenmenızı Istıyoruz.
- Konular
- 17
- Online süresi
- 7h 30m
- Reaksiyon Skoru
- 39
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 101
- MmoLira
- 357
- DevLira
- 0
Bu Saydıkları Genellıkle ely#4 Serverınde Goze Çarpan Sorunlar
Onu Geçdım;
Oyun icersinde yazi yazmaya korkar hale geldik. Savas sirasinda ne yazsak en ufak seyden dolayi bile 1 gunluk banlaniyoruz...
Bunun disinda, Erdemaa adli kisiye ticket uzerinden belli bir ss attik, bu durumdan dolayi gereken cezayi sahsen almak istiyorum tarzinda idi. Fakat bize gelmis olan yanit ise "video icersinde herhangi hakaret unsuru bulunmamaktadir." "farkli bir nickli oyuncu ceza almistir." 3 gun sonra ss sahibi video'yu erdemaa adli yoneticiye ulastiriyor ve bizim 3 gun once ulastirmis oldugumuz video'dan sahsen biz ceza aliyoruz.
Soruyorum simdi sizlere ADALET NEREDE ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)