- Konular
- 256
- Reaksiyon Skoru
- 270
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 20 Gün
- Başarım Puanı
- 155
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Kesinlikle yazılanlara katılıyorum oyun içerisinde yaşanan sorunların düzeltilmesi gerekirken oyun içerisinde balık etklinliği ox etkinliği 3 imparatorluk savaşları açılarak oyuncuların sorunlarını hiçe sayarak göz boyama tarzında yapılan işlemlerdir yapılıcak eventler yerine oyun sorunları ve dönüşümler ile ilgili yeniden bir düzenleme yapılması şart servera yeni gelmek istiyen arkadaşlarımız eski oyunculara karsı güçsüz durumda olup ortada eşitlik bulunmamaktadır
- Konular
- 3
- Online süresi
- 11m 39s
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 105
- MmoLira
- 101
- DevLira
- 0
Huseyin'e katiliyorum, serverin bir kisminda cift yari varken, diger kismini tek yariyla oynatmaktaki amac nedir? Cift yari denge bozuyorsa kimsede olmasin. Kristal oda gelecegini dusunmuyorum fakat gelmesi bu tarz bir server'da Turk tadi verecektir. Ejderhaya guzel bir sistem bulursaniz oyun herkes icin cok daha zevkli hale gelecektir. Oyundan duyuru yapin su gun su saatte "kristal oda ve cift yariyla alakali forumda duzenleme icin oylama yapilacaktir" diye, oyuncu karar versin. Butun oyuncular rahatsizken konuyu gormezden gelmiceklerdir. Umarim user sayisi daha fazla azalmadan gerekeni yaparlar.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 26
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Sırf bu boş muhabbetler yüzünden serverı bıraktım ejderin olmadığı dandik kıytırık saçma sapan dönüşümlerin olduğu kirin coşku yok herşeyi geçtim 60 kaskı bile yok ne diye oynanır ki bu server efsun oranı tr de bu kadar zor değil gm kendi girsin efsun atsın dursun millet bırakınca :m08::l03:
- Konular
- 17
- Online süresi
- 7h 30m
- Reaksiyon Skoru
- 39
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 101
- MmoLira
- 357
- DevLira
- 0
Silahlardan cift yarı ozelligi kalkarsa bu seferde , eski userlarin emekleri cöpe atilmis olacak (zaten atildida.) ben silahimi basarken +8e gecirebilmek icin 2t yang harcamistim. Bunu betaya cevirip + basma cilesini cekmistim.
Hadi bunu gectim, guncellestirmeler geldikten sonra cift yarili beta silahlarin piyasasi 30 40t yang civarina ulasti, bu ticareti yapmis olan insanlara yazik degil mi ? Sabah aksam para kasip ticaret yapip var gucu ile o parayi toplamaya ugrasan insanlar oldu..
Efsun konusuna gelirsek, server'a baslamamizin amaci diger pravite sw'lardaki gibi herkesin 60 60 60- yari insan bonuslu olmamasidir. Oyun icersinde efsunlu item ticareti oyunu daha zevkli hale getirmis, karakter gucu belli oluyor. Fakat yonetimin yaptigi bazi dusuncesizlikler oyunu cikmaza dogru surukluyor..
Yukaridada belirttigim gibi nereye gitsen yol kapali.. Umarim Game Master takimi bu cikmaz yolu duzeltebilir ve oyun eski heybetli, heyecanli gunlerine geri doner..
Hadi bunu gectim, guncellestirmeler geldikten sonra cift yarili beta silahlarin piyasasi 30 40t yang civarina ulasti, bu ticareti yapmis olan insanlara yazik degil mi ? Sabah aksam para kasip ticaret yapip var gucu ile o parayi toplamaya ugrasan insanlar oldu..
Efsun konusuna gelirsek, server'a baslamamizin amaci diger pravite sw'lardaki gibi herkesin 60 60 60- yari insan bonuslu olmamasidir. Oyun icersinde efsunlu item ticareti oyunu daha zevkli hale getirmis, karakter gucu belli oluyor. Fakat yonetimin yaptigi bazi dusuncesizlikler oyunu cikmaza dogru surukluyor..
Yukaridada belirttigim gibi nereye gitsen yol kapali.. Umarim Game Master takimi bu cikmaz yolu duzeltebilir ve oyun eski heybetli, heyecanli gunlerine geri doner..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)