windows'un kendisini her seferinde yavaşlatmasının yanında antivirüslerinde yavaşlatması kötü bir şey ancak forumlara takılıp bol bol dosya indiriyorsan şart gibi bir durumdur, bu aralar çok acemi, lamer var her bulduklarını paylaşanlar bir şey yaptıklarını sananlar.
Microsoft'un güvenlik eğitimlerinde bahsettiği gibi en zararlı kişi ne yaptığını bilmeyendir.
"cehalet insanın isteyerek talihsizliğe talip olmasıdır."
g.Ipsen
dediklerin doğrudur fakat öyle dosyaları açmasının başka bir yolu bulunması zor

eğer eset i devre dışı bırakıp karantinadan çıkarırsanız, kullanabilirsiniz ancak diğer antivirüslerde böyle bir şansınız olmuyor ya direk siliyor yada engelliyor. eset i beğenmeyen ve esed diyen arkadaşlar var, eset dünyada 1.seçilen bir antivirüs proğramıdır ve yakalanan her virüsü ana sunucuya yollar kontrol eder çözerler, zararlı olup olmadığının tespitini yaparlar, açıklar her an araştırılır ve antivirüs yardımıyla kapatılır, virüsleri ana sunucu ile paylaşmaları sayesinde bilinmeyen virüs kalmaz ve her virüs görünen dosyayı silmez, bazı dosyalardaki bulunması gereken virüslerdir onları yok sayar.dediklerin doğrudur fakat öyle dosyaları açmasının başka bir yolu bulunması zor![]()
eğer eset i devre dışı bırakıp karantinadan çıkarırsanız, kullanabilirsiniz ancak diğer antivirüslerde böyle bir şansınız olmuyor ya direk siliyor yada engelliyor. eset i beğenmeyen ve esed diyen arkadaşlar var, eset dünyada 1.seçilen bir antivirüs proğramıdır ve yakalanan her virüsü ana sunucuya yollar kontrol eder çözerler, zararlı olup olmadığının tespitini yaparlar, açıklar her an araştırılır ve antivirüs yardımıyla kapatılır, virüsleri ana sunucu ile paylaşmaları sayesinde bilinmeyen virüs kalmaz ve her virüs görünen dosyayı silmez, bazı dosyalardaki bulunması gereken virüslerdir onları yok sayar.
Diğer programları denemeden karantinadan çıkarma konusunda yorum yapıyorsun galiba.Kaspersky İnternet Security kullandım ve karantinadan çıkarıp devre dışı bırakıyorsun.Hiç bir sorun olmuyor.ESED konusuna gelince.ESED 2-3 sene önce iyiydi.Benim kişisel sıralamam şu şekilde
1-AVG
2-Avast
3-Kaspersky
4-Esed - Nod32
5-Norton

Başladık geneDiğer programları denemeden karantinadan çıkarma konusunda yorum yapıyorsun galiba.Kaspersky İnternet Security kullandım ve karantinadan çıkarıp devre dışı bırakıyorsun.Hiç bir sorun olmuyor.ESED konusuna gelince.ESED 2-3 sene önce iyiydi.Benim kişisel sıralamam şu şekilde
1-AVG
2-Avast
3-Kaspersky
4-Esed - Nod32
5-Norton
hepsini denedim neredeyse ve dünya genelindeki büyük firmaların verdikleri oylama, tespit, deneme yöntemleriyle yapılmış bir sıralamada eset arkadaşlar esed değil sonra beşşar esed sananlar oluyor maalesef, eset 1.sıraya yerleşmiştir ayrıca eset e dosyalarınızı tanıtıp hiçbir işlem yapmama gibi ayarlamalar yapabiliyorsunuz.Başladık genehepsini denedim neredeyse ve dünya genelindeki büyük firmaların verdikleri oylama, tespit, deneme yöntemleriyle yapılmış bir sıralamada eset arkadaşlar esed değil sonra beşşar esed sananlar oluyor maalesef, eset 1.sıraya yerleşmiştir ayrıca eset e dosyalarınızı tanıtıp hiçbir işlem yapmama gibi ayarlamalar yapabiliyorsunuz.
Başlamak değilde ara sıra böyle tartışmalar güzel oluyor
Büyük firmaların verdikleri oylamalara bakma.Eset genelde Bilgisayarcıların format sonrası kurduğu bir programdır acemi kullanıcılar için.Menüsüne bakılırsa sadece gösteriş ve sadelik için yapılmış.Bilgisayarımı Eset ile tarattığım da 10 dakikamı almıyor.AVG ile taratıyorum 20 dakika 30 dakika.Eset derin bir temizlik yapmıyor.Yapıyormuş gibi gözüküyor sadece.Gereksiz virüsleri siliyor.Derinlerdeki virüsleri silemiyor daha doğrusu bulmuyor.Bu arada sen anladıktan sonra ismi ne fark eder ? Ayrıca AVG bir programı karantinadan çıkarsan bile hatta AVG yi silsen bile o programı baştan indirmedikçe açmaz.Gerçek koruma budur.Eset ile sen o programı açınca yani karantinadan çıkarınca bundan sonra ne kadar durdurmak istersen çok geç
AVG bilgisayarı kastırır.Niye kastırır ? Çünkü derinlerde hep tarama yapar.İnternet sayfalarını geç açar.Niye geç açar ? Çünkü her sayfayı teker teker kontrol ediyor.Neyse uzun lafın kısası herkesin görüşü kendine.Konuyu da burada kapatalım flood olmasın
İyi geceler...Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)