Bvural41 1
Bvural41
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Window8 Dosya İndiremiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SelinGunes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Evet. Bir çok kez denedim. Fakat, Kesin bir çözüm bulamadım.
Avira zaten çok iyi bir virüs programı değil eset nod32 indir, full yap, birsürü serial key vs. var, daha sorunsuz bir şekilde kullanırsın ve daha güvenlidir(her türlü virüsü servere yollarlar yani her tür virüsü yakalayabilir.)

açık oldugu an veya indirildiği an program direk tarar yani kurtuluş yok gibi birşey . avast kullanıyordum bilgisayarımı çökertti :D pek kullanmanızı önermem anti virüs.

açık oldugu an veya indirildiği an program direk tarar yani kurtuluş yok gibi birşey . avast kullanıyordum bilgisayarımı çökertti :D pek kullanmanızı önermem anti virüs.
windows'un kendisini her seferinde yavaşlatmasının yanında antivirüslerinde yavaşlatması kötü bir şey ancak forumlara takılıp bol bol dosya indiriyorsan şart gibi bir durumdur, bu aralar çok acemi, lamer var her bulduklarını paylaşanlar bir şey yaptıklarını sananlar.

Microsoft'un güvenlik eğitimlerinde bahsettiği gibi en zararlı kişi ne yaptığını bilmeyendir.

"cehalet insanın isteyerek talihsizliğe talip olmasıdır."
g.Ipsen

Son düzenleme:
O dosyayı kurtarmanın pek yolu yok gibi duruyor.Arkadaşlar gerekli cevabı vermişler zaten fakat ben yinede ekliyeyim.

Avira kadar kötü bir program hayatımda görmedim.Virüsü buluyor sil diyorum silmiyor.Çok gereksiz bir program.AVG Free sürümü Aviradan kat kat iyi :)

AVG PC Tuneup ve AVG İnternet Security Full bulabilirsen çok sağlam bir sistem yaparsın.Fakat AVG Virüs bulduğu dosyayı affetmez.Bu durumda yapman gereken ya hiç Anti Virüs kullanmıyacaksın yada Msconfig'den devre dışı bırakacaksın.Ama kullanacaksan Avira - Esed geç :) AVG ve Kaspersky :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri