HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba dostlar 
Ben 2 yıl kadar metin2 oynamadım şimdi sıkıldım ve oynamaya karar verdim TurkMMO nun metin2 si aklıma geldi bir baktım Elym2 olmuş :l03: neyse konumuza dönelim. :l04:
Ben şimdi bu işi çözemedim ben nerde ve nasıl iyi para kasarım çünkü bildiğiniz gibi itemler 40-50 T den aşağı satılmıyor. eee ben para da kasamıyorum şimdi napmam lazım
#3 'te oynuyorum.

Ben 2 yıl kadar metin2 oynamadım şimdi sıkıldım ve oynamaya karar verdim TurkMMO nun metin2 si aklıma geldi bir baktım Elym2 olmuş :l03: neyse konumuza dönelim. :l04:
Ben şimdi bu işi çözemedim ben nerde ve nasıl iyi para kasarım çünkü bildiğiniz gibi itemler 40-50 T den aşağı satılmıyor. eee ben para da kasamıyorum şimdi napmam lazım
#3 'te oynuyorum.Ely#3 De Orumcek Zındanı 2.kat Ilk 4Oda'Da 1 Saate 4t Kasabılırsın.
Gereklı Malzemeler:
Maxımum 61Lvl Çar:
Bloklu Itemler
Exo Koruma Taşı
Bu Adımları Uyguladıgında 1 Saate 4t Kasarsın Ben Ely#2 Serverınde Oynuyorum Saate 6t 500m Para Kasıyorum.
Gereklı Malzemeler:
Maxımum 61Lvl Çar:
Bloklu Itemler
Exo Koruma Taşı
Bu Adımları Uyguladıgında 1 Saate 4t Kasarsın Ben Ely#2 Serverınde Oynuyorum Saate 6t 500m Para Kasıyorum.
Ely#3 De Orumcek Zındanı 2.kat Ilk 4Oda'Da 1 Saate 4t Kasabılırsın.
Gereklı Malzemeler:
Maxımum 61Lvl Çar:
Bloklu Itemler
Exo Koruma Taşı
Dostum çok teşekkür ederim
kolay gelsin hayırlı gecelerDostum çok teşekkür ederimkolay gelsin hayırlı geceler
Ben Tesekkur Ederım, Sizede Hayırlı Geceler Dıler.
Iyı Oyunlar Dılerım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)