- Konular
- 31,034
- Online süresi
- 5m 10s
- Reaksiyon Skoru
- 208
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 719
- MmoLira
- 40
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Saygı değer MyBraveFriend başkanı , eski arkadaşım LeeCons yani Ufuk...
Bana oyundan pm atıp laf söleyip söleyip hadi eyw. diyip pm bloklayıp kaçmak yok...Gel halka açık konuşalım...
Ben clanınıza np bağışlamıyacağımı söleyip , sizinde kabulünüzü alıp girdim...
Daha sonra baktım ortam güzel , insanlar seviyeli , arkadaşlıklar var bende katıldım...Hepsi de çok iyi arkadaşlarım oldu...
Sonunda bana np bağışla artık dediniz...Bende tabii dedim...fakat 1 amacım var 300k olsun , sonra ki bütün nplerimi vericem dedim...50k ya kadar...
Daha sonra ki günlerde dediniz ki 300k olmadı mı 50k bağışlıycaktın hani flan bende olmadı diye geçirtirdim...
Gel gör ki benim np 300k oldu fakat ben bağışlamadım...Çünkü charım satılıktı ve np nin önemli bir yeri vardı para üzerinde...317k olmştu ki 320k da ss alıp 20k yı bağışlıyacaktım...
Fakat bana 30k np bağışlamayan clandan çıksın dediler...Halbuki np deil arkadaşlık önemliydi benim için...
Bana böle denmesi bana çok koydu...
Bende hayhay dedim ve çıktım...
Fakat daha sonra ne olduysa pm geldi Leecons tan...
"Sen adam deilsin" "Sen şerefsizmişsin" ...
Ben bu serverda 2 yıldır oynuyorum...
Benim şerefimi istediğiniz adama sorun...
İsterseniz Obsessionlulara sorun...
Bu serverda TurnTheKing ismiyle 2.5 yıldır varım...Adım Hakan...En iyi ReTown kardeşim tanır beni...
Ben bu serverda birine ne bir şerefsizlik yaptım , ne birini kandırdım , ne birini soydum , ne bi şey çaldım , ne vs den kaçtım , şerefimi , adımı karalıyacak birşey yapmadım...
Beni 1 kere dinlemeden , direk laf sölemeye başlayıp , sayıp sayıp , benim dediklerimi anlamazdan gelip , sen şerefsizmişsin hadi eyw. diyip , pm blocklayıp kaçmak var mı ufuk ?
Ayrıca ben size ne çamuru attım bana çamur atmaya devam et diyorsun?
İnş. bu dediklerimi güzelce okursun da anlarsın nie np bağışalamadığımı...
1 kere dinlemedin çünkü...sadece sen adam deilmişsn şerefsiz dedin...
Al bütün np senin olsun...1m olsa hepsi senin olsun...
Ama şunu bil...
Np için laf sölemek değil doğru olan ...
İnsan gibi davranmak karşındakine ...
Yazdıklarım bazı arkadaşlara çocukça gelebilir...Lütfen saygı gösteriniz...
__TurnTheKing__
Bana oyundan pm atıp laf söleyip söleyip hadi eyw. diyip pm bloklayıp kaçmak yok...Gel halka açık konuşalım...
Ben clanınıza np bağışlamıyacağımı söleyip , sizinde kabulünüzü alıp girdim...
Daha sonra baktım ortam güzel , insanlar seviyeli , arkadaşlıklar var bende katıldım...Hepsi de çok iyi arkadaşlarım oldu...
Sonunda bana np bağışla artık dediniz...Bende tabii dedim...fakat 1 amacım var 300k olsun , sonra ki bütün nplerimi vericem dedim...50k ya kadar...
Daha sonra ki günlerde dediniz ki 300k olmadı mı 50k bağışlıycaktın hani flan bende olmadı diye geçirtirdim...
Gel gör ki benim np 300k oldu fakat ben bağışlamadım...Çünkü charım satılıktı ve np nin önemli bir yeri vardı para üzerinde...317k olmştu ki 320k da ss alıp 20k yı bağışlıyacaktım...
Fakat bana 30k np bağışlamayan clandan çıksın dediler...Halbuki np deil arkadaşlık önemliydi benim için...
Bana böle denmesi bana çok koydu...
Bende hayhay dedim ve çıktım...
Fakat daha sonra ne olduysa pm geldi Leecons tan...
"Sen adam deilsin" "Sen şerefsizmişsin" ...
Ben bu serverda 2 yıldır oynuyorum...
Benim şerefimi istediğiniz adama sorun...
İsterseniz Obsessionlulara sorun...
Bu serverda TurnTheKing ismiyle 2.5 yıldır varım...Adım Hakan...En iyi ReTown kardeşim tanır beni...
Ben bu serverda birine ne bir şerefsizlik yaptım , ne birini kandırdım , ne birini soydum , ne bi şey çaldım , ne vs den kaçtım , şerefimi , adımı karalıyacak birşey yapmadım...
Beni 1 kere dinlemeden , direk laf sölemeye başlayıp , sayıp sayıp , benim dediklerimi anlamazdan gelip , sen şerefsizmişsin hadi eyw. diyip , pm blocklayıp kaçmak var mı ufuk ?
Ayrıca ben size ne çamuru attım bana çamur atmaya devam et diyorsun?
İnş. bu dediklerimi güzelce okursun da anlarsın nie np bağışalamadığımı...
1 kere dinlemedin çünkü...sadece sen adam deilmişsn şerefsiz dedin...
Al bütün np senin olsun...1m olsa hepsi senin olsun...
Ama şunu bil...
Np için laf sölemek değil doğru olan ...
İnsan gibi davranmak karşındakine ...
Yazdıklarım bazı arkadaşlara çocukça gelebilir...Lütfen saygı gösteriniz...
__TurnTheKing__