Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Windrose Fifteen Men On A Dead Man’s Chest Görevi Nasıl Yapılır

devemoji

Hüküm haktan yanadır.
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Yönetici
Konular
191
Çözüm
7
Online süresi
1mo 29d
Reaksiyon Skoru
891
Altın Konu
73
Başarım Puanı
214
MmoLira
7,063
DevLira
18
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Windrose’a ilk düştüğünüz yer var ya, hani şu bilinmeyen sahile çakıldığımız başlangıç kısmı, oyun aslında daha oradan bayağı içerik açıyor önünüze. Ben ilk başta direkt açılış kısmını hızlı geçip gemiyi alayım, denize açılıp asıl oyuna başlayayım kafasındaydım. Ama sahilde ve adanın içinde yapılacak şeyler de boş değil, özellikle birkaç yan görev hemen denk geliyor. Bunlardan biri de bayağı erken alabileceğiniz “Fifteen Men On A Dead Man’s Chest” görevi.

4682987-r5screenshot2026.04.15-10.21.45.91.png

Dışarıdan bakınca çok karmaşık gibi durmuyor, hatta klasik git-al-gel görevi sanıyorsunuz. Ama öyle dümdüz bir fetch quest değil, en azından başta biraz ne yapacağını şaşırtıyor. Adaya ilk düştüğünüz sahilde birkaç gemi enkazı var. Ben sağa sola bakarken onları da karıştırdım, bir sandığın içinden mektup çıktı. Görev orada açılıyor zaten.. Günlükten bakmak isterseniz J tuşuyla görevi görebiliyorsunuz.Mektubu aldıktan sonra haritada Dead Man’s Chest’in olduğu tarafa bir işaret düşüyor.. Tabii dünya ayarlarından quest marker’ları kapattıysanız iş biraz daha eski usul oluyor. Başlangıç sahilinden batıya, ormanın içine doğru ilerlemeniz lazım. Haritadaki o noktaya gidiyorsunuz, yani görev işareti açıksa zaten direkt gösteriyor, kapalıysa biraz çevreyi okuyarak buluyorsunuz. Ama şunu baştan söyleyeyim, oraya varınca hemen sandığı açayım falan olmuyor m
eğer sandık direkt ortada durmuyor, toprağın altına saklamışlar.. Klasik korsan hazinesi olayı yani. Kazmanız gerekiyor ve bunun için de kürek lazım. Sorun şu, Windrose’un en başında kürek elinizde olan bir şey değil. Ben de ilk gittiğimde orada dolandım, birkaç kere etrafa baktım, bir şey mi kaçırıyorum diye düşündüm ama olay tamamen craft tarafında bitiyor.

4682988-r5screenshot2026.04.15-10.21.00.30.png

Kürek yapmak için Copper Ore / Copper Ingot gerekiyor. Bakır da haritanın her yerinde bol bol duran bir kaynak değil, daha çok mağara içi deposit’lerde çıkıyor ve biraz seyrek yerleştirilmiş. Neyse ki tutorial quest sizi yakınlardaki bir Copper Deposit noktasına zaten yönlendiriyor. Ben burada fazla kasmadım, tutorial’ı biraz ilerletince oyun zaten sizi bakır noktasına yolluyor.. O hedef ekrana düşünce haritayı açın, görev işaretleri açıksa kazma ikonunu görürsünüz. O ikon deposit’in olduğu yer. Yanınıza Stone Pickaxe alıp gidiyorsunuz, bakırı oradan farm’lıyorsunuz.Sonra base’e dönüp bakır cevherini eritmeniz lazım. Bunun için Charcoal Kiln ve Smelting Furnace kullanılıyor. Copper Ingot yaptıktan sonra Workbench’e geçince artık kürek craft edilebilir hale geliyor. Kürek için gereken malzeme de 3 Copper Ore ve 10 Wood. Yani aşırı pahalı değil ama oyunun ilk dakikalarında henüz bu döngüye girmediyseniz görev sanki kilitliymiş gibi hissettirebiliyor.

4682992-r5screenshot2026.04.14-12.19.59.64.png

Küreği aldıktan sonra tekrar Fifteen Men On A Dead Man’s Chest görev işaretine dönüyorsunuz. Orada yerde kare gibi dizilmiş dört iskelet göreceksiniz. Tam ortasına geçip kürekle kazmanız gerekiyor. Çok kenardan kazınca olmuyor gibi hissettiriyor, en temizi direkt iskeletlerin ortasını hedeflemek.Birkaç saniye kazdıktan sonra sandık ortaya çıkıyor ve etkileşime girebiliyorsunuz. Ama burada hazır olun, çünkü sandığı ortaya çıkarınca dört tane Drowned düşmanı spawn oluyor ve direkt üstünüze çullanıyorlar. Benim önerim orada sabit durup hepsiyle aynı anda dövüşmeye çalışmamak. Biraz geri çekilip tek tek almak daha rahat. Gerçi melee mesafesine giremezlerse taş atmaya başlıyorlar, o yüzden tamamen kite’lamak da bedava değil. Yanınızda birkaç healing item olması iyi olur, özellikle erken build’iniz hâlâ zayıfsa.
Dört Drowned’ı da temizledikten sonra sandığa geri dönüp açıyorsunuz. Görev orada tamamlanıyor. Ödül olarak 4 Silver Ingot, 5 Guinea ve 50 XP Points veriyor. Çok devasa bir şey değil belki ama oyunun başında fena sayılmaz, özellikle ilk craft ve kaynak döngüsüne alışırken güzel denk geliyor.

eline sağlık paylaşım için teşekkürler.

Eline sağlık :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri