mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

"Serdar özel yetenek"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tunags23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 319

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

"Serdar özel yetenek"

Galatasaray Başkanı, şimdiye kadar kadroya dahil ettikleri 5 Türk oyuncunun geleceğe yönelik transferler olduklarına dikkat çekti. Sadece bugünü değil, geleceği de düşündüklerini kaydeden Adnan Polat şöyle devam etti:

"Biraz geç olsun, ancak istediğimiz gibi olsun. Altay'dan devre arasında aldığımız Musa Çağıran, Bank Asya'nın en değerli oyuncusu seçildi. Musa'nın hakkı niye verilmiyor? Adı belki Gheorge olsaydı omuzlardaydı! Ali Turan bizim için çok önemli. Sağ bek, stoper oynayabiliyor. Karakteri de düzgün. Mehmet Batdal ise üzerine eğilmemiz gereken bir oyuncu. Konsantre olursa, İstanbul'un rüzgârına kaptırmazsa kendini çok iyi şeyler yapabilir. Bundan 4 sene önce gittim, Buca'da izledim, beğenmiştim. Çağlar'a da basında yer verilmiyor. Fakat Çağlar da önemli bir oyuncu. ABD'deki milli takım kampında Arda ile önlü arkalı çok iyi oynadı. Serdar Özkan ise özel bir yetenek. Beşiktaş nasıl sözleşme yapmadı anlamadım. İyi yaşayacak artık. İddia ediyorum, milli takımın banko oyuncularından biri olur. O çocuk muhakkak kendi özeleştirisini yapacak."

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri