xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

bytestere vs Cirkin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bytestere
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sen bu ataklarla beni kesebileceğini sanıyosan ne diyim devam et :m08:

:)

Dikkat edersen güneş palasıyla kestim seni orada :cool:

Al o zaman sana güneş palasıyla vurduğun damageler :cool: Anca konuşmasını bilirsin noldu canım bu sefer hazırlıklı gelmişim dimi 3 saniyelik video çekerek olmuyor bu işler. Vs attıgımız iddaasında bulunuyorsanda eğer vs de ilk silah değiştiren erkek ünvanını sana verebiliriz :cool:
Güneş palası ile kesmiş arkadaş buyrun:
Ve dikkat ettimde güneş palası ile kestiğini iddaa ettiğin videonun sonunda şeftali suyu bastığımı söylemişsin al canım onun içinde özel bi videom var sana :) Ve potsuz vs teklifimi neden geri çevirdiğini söylemek istersin herhalde nasıl olsa konuşmayı çok seviyorsun :) Gerçi potlu kesemiyorsun potsuz mu keseceksin sende haklısın. Bi daha yorum atmadan önce 2 kere düşünürsen iyi olur en azından SENİN için böyle zor durumda kalmazsın. Hadi iyi oyunlar iyi forumlar.
Dikkat edersen güneş palasıyla kestim seni orada :cool:

Son düzenleme:
Al o zaman sana güneş palasıyla vurduğun damageler :cool: Anca konuşmasını bilirsin noldu canım bu sefer hazırlıklı gelmişim dimi 3 saniyelik video çekerek olmuyor bu işler. Vs attıgımız iddaasında bulunuyorsanda eğer vs de ilk silah değiştiren erkek ünvanını sana verebiliriz :cool:
Güneş palası ile kesmiş arkadaş buyrun:
Ve dikkat ettimde güneş palası ile kestiğini iddaa ettiğin videonun sonunda şeftali suyu bastığımı söylemişsin al canım onun içinde özel bi videom var sana :) Ve potsuz vs teklifimi neden geri çevirdiğini söylemek istersin herhalde nasıl olsa konuşmayı çok seviyorsun :) Gerçi potlu kesemiyorsun potsuz mu keseceksin sende haklısın. Bi daha yorum atmadan önce 2 kere düşünürsen iyi olur en azından SENİN için böyle zor durumda kalmazsın. Hadi iyi oyunlar iyi forumlar.

Forum senin kesilme video dolu senin beni kestiğin 1 video at sadece :)

Çok merak ettim benim kesilme videolarım ile dolu olduğunu söylüyorsun nerede?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri