- Konular
- 3
- Online süresi
- 11m 39s
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 105
- MmoLira
- 101
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Metin2 bilginin bizden fazla oldugu belli oluyor, ki gercekten olabilir de saygi duyarim. Yalniz bunun cevabini uyelik tarihlerimizdende anlayabilirsin, 3 yilda gecmisi var. Oyunu sizin kadar ciddiye alip, sizin kadar vakit ayirsaydik, suan sinirden bu oyunu oynamiyor olurdunuz. Videoyu iyi izleyin diyen arkadas videoyu izlememis sanirim, 1200luk damage'i skil saniyor her halde. Her dedigin onceki mesajinla celisiyor. Rica ediyorum yorum yaparken beynini kullan, beynin degil de baska yerlerden dusununce boyle sacma yorumlar cikiyor ortaya.Eğer delici gelseydi orda 1200 1500 gibi vuruslar gorebılırdık.ama delici dediğiniz vurusların hepsı 500 500 gorunuyor=)videoyu iyi izleyin,emın olun metın2 bılgım burdakı herkesten daha fazladır,,ustelık bytestere senı çöldede yakalayınca.ayrıca koy baskınlarındada cok rahat kesebıldığım bi çarsın bır sonrakı yorumumu vıdeolu sekılde yapıcam emın ol kg=)
Son düzenleme:
- Konular
- 30
- Reaksiyon Skoru
- 165
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Cevap verme gereksinimi bile duymuyorum cidden size. ByTestere istediğin zaman pm atabilirsin vs atabiliriz potlu potsuz. Yorum yapan arkadaşlarda olumlu olumsuz teşekkür ediyorum. Herşey yeni başlıyor beklemede kalın.. Ve forum üyeliği tarihi diyen arkadaş üyelik tarihlerimizi karşılaştırabilirsin. Teşekkürler..
- Konular
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Cevap verme gereksinimi bile duymuyorum cidden size. ByTestere istediğin zaman pm atabilirsin vs atabiliriz potlu potsuz. Yorum yapan arkadaşlarda olumlu olumsuz teşekkür ediyorum. Herşey yeni başlıyor beklemede kalın.. Ve forum üyeliği tarihi diyen arkadaş üyelik tarihlerimizi karşılaştırabilirsin. Teşekkürler..
Yenilen pehlivan güreşe doymazmış istediğin zaman tekrar atarız sorun değil

- Konular
- 30
- Reaksiyon Skoru
- 165
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bir adet video alıpta ortada dolaşmaya benzemez bu işler bilgin olsun. Yenilen pehlivan lafını kullanacak kadar birşeylere sahip değilsin daha bi kere kesmeyle herşey olsaydı forum videodan geçilmezdi. Vs için pm atacağım umarım CEVAP verirsin. Ve burdanda söylüyorum yok bao gönder yok çölü çıkar diye söylemlerde bulunacaksan hiç vs atmayalım:l04:
- Konular
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Vs nin sonsuza kadar sürmesini istiyorsan tamam öyle yapalım sorun değil benim için, istediğin zaman pm atabilirsinBir adet video alıpta ortada dolaşmaya benzemez bu işler bilgin olsun. Yenilen pehlivan lafını kullanacak kadar birşeylere sahip değilsin daha bi kere kesmeyle herşey olsaydı forum videodan geçilmezdi. Vs için pm atacağım umarım CEVAP verirsin. Ve burdanda söylüyorum yok bao gönder yok çölü çıkar diye söylemlerde bulunacaksan hiç vs atmayalım:l04:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)