noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

bytestere vs Cirkin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bytestere
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bloklama yoktu elemanda düz olarak kesebilirsin sonuçta manalarla gelmeyin :) 2. video için gerek duymadım sana bişey kanıtlamaya çalışmıyorum ;) istediğin zaman seninlede vs atabiliriz :)

Bu numaraları bu vıdeoları bu millet yemez ayık ol,ilk vıdeo gereksız soyledığıne gore 2. vıdeo gereklıyken onu almayıp bunu almısın:D:D
okçu ws atmaz bılıosun:D ama illa atalım dersen atarız bi şekilde bıcakcıda var 105 dizili suramda var 105 dizi seç birini:D

Bu numaraları bu vıdeoları bu millet yemez ayık ol,ilk vıdeo gereksız soyledığıne gore 2. vıdeo gereklıyken onu almayıp bunu almısın:D:D
okçu ws atmaz bılıosun:D ama illa atalım dersen atarız bi şekilde bıcakcıda var 105 dizili suramda var 105 dizi seç birini:D

Seçimi sana bırakıyorum en güçlü çarımı getiririm yerinde olsam :)

adama 500 500 1 k 1k vuruon arada skıl en fazla 3 k gırıyor.sence kesmen mumkunmu?güneş özü birmiş.2.kez kestim dıyosun neden video almıyosun?:)66 büyü kalmıs adam nerdeyse seni kesicekmiş.yalan dolana grk yok hani=)neyin ne olduğu videoda açık ve net.kg
Arkadas sen her konuya ayni sekilde muhalefet olmak zorunda misin? Adam kesmis tebrik et gec. Karabuyu suraya full savunmayken ustune kemer takmisken kac k skil atilmasini bekliyorsun? İyi o zaman madem karabuyu sura kesilmez, herkes karabuyu acsin. İsin sirri delicide belliki Turk serverlerinde oynamamissin. Oynasaydin blok olmayinca delicinin ne kadar onemli oldugunu anlardin. Buda bir ornek. Bak bakalim kac k atarak duz kac vurarak kesiliyor car :)

Arkadas sen her konuya ayni sekilde muhalefet olmak zorunda misin? Adam kesmis tebrik et gec. Karabuyu suraya full savunmayken ustune kemer takmisken kac k skil atilmasini bekliyorsun? İyi o zaman madem karabuyu sura kesilmez, herkes karabuyu acsin. İsin sirri delicide belliki Turk serverlerinde oynamamissin. Oynasaydin blok olmayinca delicinin ne kadar onemli oldugunu anlardin. Buda bir ornek. Bak bakalim kac k atarak duz kac vurarak kesiliyor car :)

Eğer delici gelseydi orda 1200 1500 gibi vuruslar gorebılırdık.ama delici dediğiniz vurusların hepsı 500 500 gorunuyor=)videoyu iyi izleyin,emın olun metın2 bılgım burdakı herkesten daha fazladır,,ustelık bytestere senı çöldede yakalayınca.ayrıca koy baskınlarındada cok rahat kesebıldığım bi çarsın bır sonrakı yorumumu vıdeolu sekılde yapıcam emın ol kg=)

Eğer delici gelseydi orda 1200 1500 gibi vuruslar gorebılırdık.ama delici dediğiniz vurusların hepsı 500 500 gorunuyor=)videoyu iyi izleyin,emın olun metın2 bılgım burdakı herkesten daha fazladır,,ustelık bytestere senı çöldede yakalayınca.ayrıca koy baskınlarındada cok rahat kesebıldığım bi çarsın bır sonrakı yorumumu vıdeolu sekılde yapıcam emın ol kg=)

Delicisiz 500 damage atıyorum delici ile 1.2k civarı video iyi izle bu arada video bende de açık olucak köy baskınında istediğin zamanda1-1 vs atabiliriz :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri